Tarih: 22.08.2024 23:31

Kurumsal Ofis Taşıma Firması Nasıl Seçilir?

Facebook Twitter Linked-in

 

Ofis taşıma şirketleri, artan talepler nedeniyle ofisten ofise taşımacılıkta ciddi bir mesai harcamaktadır. Ofis adresini değiştirmek isteyen işletmeler çeşitli nedenlerle lokasyon değişikliği talebinde bulunabilmektedir. Bu taşıma sürecinde ise her firma uzman bir nakliye şirketi ile çalışmak istemektedir. 

Ofisteki eşyalarınızın paketlenmesi, araca nakliye edilmesi ve yeni ofisinize yerleştirilmesi şeklinde planlanan tüm taşımacılık sürecinin titizlikle gerçekleşmesi doğru taşımacılık firması seçimi bakımından önem arz etmektedir. Kurumsal bir ofis firması arıyorsanız LEVEL Kurumsal Ofis Taşıma LTD. ŞTİ. firmamız ile iletişime geçebilir ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. 

2 Arşiv Taşıyıcılığı - Kopya.jpg

 

Ofis Taşıma Firmalarında Hangi Şartlar Aramalıyız?

Kurumsal ofis firması seçme aşamasında iseniz, çalışacağınız firmanın sizlere ne tür olanaklar sunduğuna bakmanız çok önemlidir. Bir ofis taşıma firması seçerken kendi ihtiyacınız doğrultusunda karar verebileceğiniz gibi firmanın sunduğu olanaklar da sizin kararınızı etkileyecektir.

Bir ofis taşıma hizmeti için firma seçerken şu şartlara ve kriterlere dikkat edebilirsiniz:

 

Ofis Taşımacılığında Sigorta Süreçleri Nasıl İlerler?

LEVEL Kurumsal Ofis Taşıma LTD. ŞTİ.olarak sizlere sunduğumuz ayrıcalıklardan biri olan sigorta teminatı, ofis nakliyesi sırasındabir eşyanızın kaybolması halinde anlaşmalı olduğumuz sigorta şirketi bu zararı karşılamaktadır. 

Peki ofis taşımacılığında bizim de size sunduğumuz sigorta süreçleri nasıl işlemektedir?

3 Holding Taşıyıcılığı.jpg

 

İstanbul’da En İyi Ofis Taşıma Firması Hangisi?

İstanbul ofis taşıma şirketleri arayışındaysanız, doğru adrestesiniz diyebiliriz. Biz LEVEL Kurumsal Ofis Taşıma LTD. ŞTİ. olarak hızlı ve güven odaklı taşımacılık hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Bu hedefimiz doğrultusunda ofisinizin adres değişikliğinde bizlerden alacağınız hizmet ile kısa sürede taşımacılık faaliyetlerimizi sunuyoruz ve müşteri odaklı memnuniyeti ön plana alarak sistemli, profesyonel hizmet veriyoruz.

İstanbul genelinde tüm ilçelerde taşımacılık hizmeti verdiğimiz firmamız ile iletişime geçerek bizden fiyat alabilir, pratik ve çözüm odaklı ofis taşımacılığı hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

 

Ofis Taşımacılığında Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Taşımacılıkta kurumsal prosedürlerle kaliteli işçilik sunan firmaları tercih etmeniz bu sürecin her anının daha rahat ve güvenli gerçekleşmesini sağlayacaktır. Ofis taşımacılığında kurumsal bir hizmet almak için dikkat edeceğiniz hususları ise şöyle sıralayabiliriz:

 

Ofis Taşımacılığında İş Güvenliği Nasıl Alınmaktadır?

Ofis taşımacılığında çalışan personellerin iş güvenliği konusunda güvence altında olmasını isteriz. İş güvenliği evrakları eksiksiz olarak taşımacılık hizmeti veren personeller mesleki hayatında riskleri minimize edebilir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
352286612