352286612
  • BIST 100

    9458,21%0,41
  • DOLAR

    33,92% -0,19
  • EURO

    37,54% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2768,79% 0,89
  • Ç. ALTIN

    4489,19% 0,53

Kurumsal Ofis Taşıma Firması Nasıl Seçilir?

Ofis taşıma şirketleri, artan talepler nedeniyle ofisten ofise taşımacılıkta ciddi bir mesai harcamaktadır.

YAŞAM 22.08.2024 23:31:00 0
Kurumsal Ofis Taşıma Firması Nasıl Seçilir?

 

Ofis taşıma şirketleri, artan talepler nedeniyle ofisten ofise taşımacılıkta ciddi bir mesai harcamaktadır. Ofis adresini değiştirmek isteyen işletmeler çeşitli nedenlerle lokasyon değişikliği talebinde bulunabilmektedir. Bu taşıma sürecinde ise her firma uzman bir nakliye şirketi ile çalışmak istemektedir. 

Ofisteki eşyalarınızın paketlenmesi, araca nakliye edilmesi ve yeni ofisinize yerleştirilmesi şeklinde planlanan tüm taşımacılık sürecinin titizlikle gerçekleşmesi doğru taşımacılık firması seçimi bakımından önem arz etmektedir. Kurumsal bir ofis firması arıyorsanız LEVEL Kurumsal Ofis Taşıma LTD. ŞTİ. firmamız ile iletişime geçebilir ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. 

2 Arşiv Taşıyıcılığı - Kopya.jpg

 

Ofis Taşıma Firmalarında Hangi Şartlar Aramalıyız?

Kurumsal ofis firması seçme aşamasında iseniz, çalışacağınız firmanın sizlere ne tür olanaklar sunduğuna bakmanız çok önemlidir. Bir ofis taşıma firması seçerken kendi ihtiyacınız doğrultusunda karar verebileceğiniz gibi firmanın sunduğu olanaklar da sizin kararınızı etkileyecektir.

Bir ofis taşıma hizmeti için firma seçerken şu şartlara ve kriterlere dikkat edebilirsiniz:

  • Firmanın size sunduğu fırsatlar arasında araç filosuna göre işin teslim süresini net olarak belirtmesi gerekir.
  • Ofisinizin oda sayısına göre farklı fiyatlandırma sunulması daha adil bir çalışma şekli olacaktır. 
  • Ofis taşımacılığında tercih edeceğiniz firmanın işi hızlı bir transferle tamamlaması size zaman kazandırır.
  • Ofis taşıma hizmetleri için bir firma ile görüşürken hem çalışanların hem de şirketin deneyimli olmasına özen göstermelisiniz. Deneyimli firmalar olası riskleri önceden öngörebilir ve çözüme kavuşturabilir. 
  • Sigortalı taşımacılık hizmeti sunan bir firma ile anlaşmak size hem maddi hem manevi birçok avantaj sağlar. Sigortalı ve sözleşmeye dayalı taşımacılık yapan firmalar eşyalarınızın güvenliğini ön planda tutar. 
  • Ofisiniz için nakliye firması seçerken araç filosunu sorabilir, sunulan hizmetleri ve ekipmanları değerlendirerek bir karar verebilirsiniz. 
  • Ofis taşımacılığında eşyaların özenle paketlenmesi, etiketlenmesi ve tekrar yerleştirilmesi taşıma kadar önemlidir. Paketleme hizmeti veren profesyonel bir firmayı tercih edebilirsiniz. 
  • Ofisinizdeki eşyaların güvenle taşınması için yapacağınız firma seçiminde ekspertiz hizmeti olup olmadığını mutlaka değerlendirmelisiniz. Ekspertiz hizmeti sayesinde eşyalarınızın değeri uygun şekilde biçilir ve buna göre paketleme ve taşıma işlemleri yapılır. LEVEL Kurumsal Ofis Taşıma LTD. ŞTİ. firmamız sizler için ücretsiz ekspertiz hizmeti sunmaktadır.

 

Ofis Taşımacılığında Sigorta Süreçleri Nasıl İlerler?

LEVEL Kurumsal Ofis Taşıma LTD. ŞTİ.olarak sizlere sunduğumuz ayrıcalıklardan biri olan sigorta teminatı, ofis nakliyesi sırasındabir eşyanızın kaybolması halinde anlaşmalı olduğumuz sigorta şirketi bu zararı karşılamaktadır. 

Peki ofis taşımacılığında bizim de size sunduğumuz sigorta süreçleri nasıl işlemektedir?

  • LEVEL Taşımacılık olarak sunduğumuz sigortalı nakliye hizmetimiz ücretsiz ekspertiz sürecinden hemen sonra bir sözleşme ile başlar. Hem hizmet alan hem de hizmet veren firmalar ilgili dokümanları imzalar. Yazılı dokümanlar ve yapılan iş protokolü ile tüm süreç resmi olarak başlar. 
  • Ofis taşımacılığı hizmetinde nadiren de olsa meydana gelebilen kırık, çizik, kayıp, çalınma, hasar ya da diğer sorunlar karşısında ofisinizin tüm eşyaları karşılıklı imzalanan sözleşme ile teminat altına alınır.
  • Taşınma sırasında ortaya çıkabilecek herhangi bir çalınma ya da hasar durumunda anlaşmalı olduğumuz ve sektörde en iyi şirketlerden biri olan Allianz Sigorta ile güvence altına alınır ve zarar şirket tarafından sorunsuz karşılanır.
  • Sigorta şirketinin yaptığı poliçe detayları neticesinde sizlere en iyi hizmeti vermek için tüm hasar durumları sözleşmede yer alır. 

3 Holding Taşıyıcılığı.jpg

 

İstanbul’da En İyi Ofis Taşıma Firması Hangisi?

İstanbul ofis taşıma şirketleri arayışındaysanız, doğru adrestesiniz diyebiliriz. Biz LEVEL Kurumsal Ofis Taşıma LTD. ŞTİ. olarak hızlı ve güven odaklı taşımacılık hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Bu hedefimiz doğrultusunda ofisinizin adres değişikliğinde bizlerden alacağınız hizmet ile kısa sürede taşımacılık faaliyetlerimizi sunuyoruz ve müşteri odaklı memnuniyeti ön plana alarak sistemli, profesyonel hizmet veriyoruz.

İstanbul genelinde tüm ilçelerde taşımacılık hizmeti verdiğimiz firmamız ile iletişime geçerek bizden fiyat alabilir, pratik ve çözüm odaklı ofis taşımacılığı hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

 

Ofis Taşımacılığında Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Taşımacılıkta kurumsal prosedürlerle kaliteli işçilik sunan firmaları tercih etmeniz bu sürecin her anının daha rahat ve güvenli gerçekleşmesini sağlayacaktır. Ofis taşımacılığında kurumsal bir hizmet almak için dikkat edeceğiniz hususları ise şöyle sıralayabiliriz:

  • Nakliye firmasının araç filosunun geniş olması ve tüm çalışanlarının sigortalı olmasına dikkat etmelisiniz. Ayrıca çalışanlarının iş güvenliği belgeleri tam olmalı, araç uygunluk belgeleri ve taşımacılık faaliyetinin yapılabilmesi için gerekli olan yeterlilik belgelerinin eksiksiz olması gerekir.
  • Ofis taşımacılığı hizmetinin aksamadan devam etmesi için sürecin iyi koordine edildiği deneyimli bir firma ile çalışmaya özen göstermelisiniz.
  • Taşımacılık hizmeti sektöründe güçlü referansları olan firmaları tercih etmelisiniz. Biz LEVEL Taşımacılık olarak sektörde güçlü ve donanımlı referanslarımız ile sizlere 1970’den beri ofis nakliyesi hizmeti vermekteyiz.
  • Ofis taşımacılığında İstanbul’da faaliyet gösteren firmamız her plazanın çalışma saatlerini, taşıma şartlarını bildiği için talebinizi sorunsuz şekilde gerçekleştirmektedir. Böyle deneyimli bir firma ile çalışmaya gayret ederek siz de ofisinizi başka bir lokasyona kısa sürede taşıyabilirsiniz. 
  • Deneyimli ekip ve işinde uzman olan personellerimiz sayesinde ofis taşımacılığı zorlu bir iş olmaktan çıkarak yeni bir ofise geçmenin keyfini yaşamanızı sağlamaktadır.

 

Ofis Taşımacılığında İş Güvenliği Nasıl Alınmaktadır?

Ofis taşımacılığında çalışan personellerin iş güvenliği konusunda güvence altında olmasını isteriz. İş güvenliği evrakları eksiksiz olarak taşımacılık hizmeti veren personeller mesleki hayatında riskleri minimize edebilir.

  • Personellerimiz tarafından iş sağlığı ve güvenliği kapsamında ilgili kurumlardan evraklar ve belgeler alınmaktadır. LEVEL Taşımacılık olarak her bir çalışanımızın iş kazası ve mesleki hastalıklardan korunması için gerekli önlemleri almaktayız. Çalışanlarımızın işe başlamadan önce iş sağlığı ve güvenliği konusunda ayrıntılı bilgilendirilmelerini sağlıyoruz ve gerekli olan belgeleri karşılıklı temin ediyoruz.
  • İş yerinde ve taşımacılık faaliyeti sırasında personellerimizin iş güvenliği konusunda tereddütsüz çalışmalarını sağlıyoruz. Düzenli periyotlarla yapılan kamusal denetimlere özen göstererek eksiksiz denetimlerin olmasını destekliyoruz.
  • İş güvenliği belgeleri haricinde şirket prosedürlerimiz sayesinde eşyaların uygun araçlarla taşınmasını sağlayarak hem müşterilerin mağdur olmamasını hem de personellerimizin uygun bir ortamda çalışmasını sağlıyoruz. 

Gebze Belediyesi Voleybol Takımı hazırlık turnuvasına çıkacak

Mesire alanları ve parklarda bakım çalışması

Abiş: Kadının gücü toplumun gücüdür

Kocaeli Gürültü Eylem Planı revize ediliyor

Suadiye Kavşağında ağaçlara estetik budama

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Kocaeli'de hava durumu nasıl olacak?

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Kara Yollarında Durum

Büyükşehir’den çiftçiye sonbahar tohum desteği

9 ayda 9 bin 884 ton moloz atık toplandı

Ömeroğlu'ndan Öğrencilere Kırtasiye Desteği

Narin'den alınan örnekler ölüm nedenini ortaya çıkaracak

Türk dünyasının ortak alfabesi kabul edildi

Bakanlar Narin'in kabrini ziyaret etti

Darıca’da Zıpkınla Balık Avı Şampiyonası heyecanı yaşanacak

Başkan Çiftçi, üniversiteyi kazanan öğrencilerle buluştu

Gebze Belediye Voleybol Takımı Hazırlık Turnuvasına Çıkacak

Dubai Vizesi Almanın Kolay Yolları: Adım Adım Başvuru Rehberi

Çocuklara Güneş Gözlüğü Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Dolmuş Saatlerini Nereden Öğrenebiliriz?

Otomobil Seçmeden Önce Neler Yapmalıyız?

Algı Yönetimi ve Kurumsal İtibar İçin Stratejiler

Bugün hangi eczaneler nöbette?

Kocaeli'de hava durumu nasıl olacak?

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Kara Yollarında Durum

Yükleniyor

ABD, vatandaşlarını "acil" koduyla uyardı

İsrail'den bölgedeki gerilimi daha da tırmandıracak bir suikast daha!

İsrail, Lübnan'ın başkenti Beyrut'u vurdu

Müslüman Doğu'nun İlk Demokratik Cumhuriyeti

İsrail, Gazze'deki Cibaliye Mülteci Kampı'na saldırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Swiss Transporte, Zürih'te Nakliyede Çevre Dostu Çözümler Geliştiriyor

Almanya İşçi Vizesi: Kariyerinizi Uluslararasılaştırmanın Kapıları

Yurt Dışında İş Bulmak Kolay Mıdır?

Dünya liderlerinin gözünün içine baka baka söyledi: Artık sizden bıktık

Havuzdan bulaşan 'beyin yiyen amip' 16 aylık çocuğu öldürdü

Narin'den alınan örnekler ölüm nedenini ortaya çıkaracak

Türk dünyasının ortak alfabesi kabul edildi

Bakanlar Narin'in kabrini ziyaret etti

Yasa dışı bahis çetelerinin yeni taktiğine dikkat

Türksat enerjisini güneşten alacak

RTÜK Başkanı Şahin'den Narin Güran cinayetiyle ilgili medyaya uyarı

Irak'ın kuzeyinde 1 askerimiz şehit oldu

Ayşenur Ezgi Eygi'nin naaşı Türkiye'ye getirilecek

Mersin’e askeri tersane: Türkiye için stratejik zorunluluk

Narin, son yolculuğuna uğurlandı

Bugün AK Parti'ye kimler katılacak? Gözlerin çevrildiği isimler yavaş yavaş renk vermeye başladı

Fatih Erbakan'dan partiyi sarsan istifaya ilişkin ilk sözler

Kocaeli'de Murat Kurum'un konuşması protestolarla kesildi!

"Şeriat istiyoruz" paylaşımı yapan YRP ilçe başkanı görevden alındı

Zafer Partisi Milletvekili Adayı Eren Gök basından sorumlu danışman oldu. Eren Gök kimdir?

YRP Kocaeli İl Başkanı belli oldu

Kocaeli'de CHP'nin toplantısında tansiyon yükseldi! Milletvekilinin kuzeni, "Seni vururum" diyerek başkan yardımcısının üzerine koştu

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi

Yeniden Refah Partisi Kocaeli, temayülle il başkanını değiştirecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki ili işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar - euro kaç TL?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Benzin ve motorin fiyatları

Dolar bugün ne kadar?

Körfez’in karate takımı Türkiye ikincisi oldu

17 Yaş Altı Futbol Takımı, Azerbaycan’ı 4-0 mağlup etti

İzmit Körfezi’nden Körfezliler birinci çıktı

Bursaspor’a 22 milyon TL’lik sponsor

Gölcük’te başkanlık kupası heyecanı başladı

İzmit Körfezi’nden Körfezliler birinci çıktı

Valentin Eysseric Iğdır’a gitti

Hodri Meydan'dan TFF'nin tesisine siyah çelenk

Amedspor-Kocaelispor maçı hangi kanalda?

Adanaspor'un teknik direktörü hayatını kaybetti

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Fenerbahçe 4 3 0 1 9 10
2.Galatasaray 3 3 0 0 6 9
3.Beşiktaş 3 3 0 0 6 9
4.Eyüpspor 4 2 0 2 4 8
5.İstanbul Başakşehir 3 2 0 1 5 7
6.Göztepe 4 1 0 3 2 6
7.Samsunspor 3 2 1 0 2 6
8.Kasımpaşa 4 1 1 2 0 5
9.Konyaspor 4 1 2 1 -2 4
10.Sivasspor 4 1 2 1 -2 4
11.Antalyaspor 4 1 2 1 -4 4
12.Rizespor 4 1 2 1 -5 4
13.Gazişehir Gaziantep 2 1 1 0 0 3
14.Bodrum FK 4 1 3 0 -4 3
15.Trabzonspor 2 0 0 2 0 2
16.Alanyaspor 4 0 2 2 -5 2
17.Kayserispor 2 0 1 1 -1 1
18.Hatayspor 4 0 3 1 -5 1
19.Adana Demirspor 4 0 3 1 -6 1

YAZARLAR