Ömer AVCI

Tarih: 05.11.2016 11:40

PKK’yı kim besliyor?

Facebook Twitter Linked-in

 

Ülkemizin başına yılladır bela olan bu terör örgütü hangi kaynaklardan besleniyor?

1982 yıllarında ABD’de Yahudi lobisi ve işbirlikçileri bir toplantı yapıyor. Türkiye üzerindeki emellerini gerçekleştirmek adına yeni planlar kuruyorlar. Bu planın içerinde Kürt’leri kışkırtmak, mezhep çatışmaları sağlamak, sağcı solcu gibi kavramlarla bölücülük yapmak var.

Bakınız adamlar bizden binlerce kilometre ötede ne tasarımlar yapıyorlar. Yahudi lobisi Kürt’lere özerklik, Kürtlere daha fazla hak daha fazla özgürlük adı altında şeytanlığa başlıyor.

Tabi aradan fazla zaman geçmeden asıl hedef açıklanıyor. Türkiye’deki azınlık dedikleri Kürt’ler için silahlanma ve bölme faaliyetleri başlatılmalıdır diyor.

ABD’nin de yardımı ile bu hareket başlıyor.  Sağdan soldan topladıkları (Para ile satın aldıkları) kiptiler, Ermeniler ve ajanları ile bu örgütü kuruyorlar.

Sözde Kürdistan ile Kürt’lere devlet, Kürt’lere özgürlük adı altında bölme işlemleri başlıyor.  Ve şeytanlar iş başında.

ABD’de İsrail terörist devletinin savunuculuğunu yaparak Türkiye üzerindeki bu terör oluşumuna en büyük destektir.

Ermenistan: 1 Numaralı destekçisidir bakanları bile açıkça destek olunması gerektiğini söylemişti.

İngiltere, Yunanistan, Fransa, Almanya, Hollanda, Danimarka, Belçika, İtalya başta olmak üzere tüm Avrupa'da PKK için resmi çalışmalar, dernekler, örgütler vardır.

Ayrıca çekiç güç ADB’nin ülkemize soktuğu terör destekçisidir ki, onlar geldi PKK iyice azıtmıştı. Erbakan hoca Başbakan iken çekiç gücü şu sözlerle ülkeden kovmuştu. Bizim Mehmetçiğimiz her gün şehit oluyor oysa çekiç güç sözde terör ile mücadele için gelmişti ama onlardan hiç şehit yok!

 Evet bunlar işbirlikçi bunlar sinsi şeytandı ve Erbakan hoca bunları kovmuştu. Ama tekrar ülkemize getirildiler o başka bir mevzu.

 İşin özü bu terör örgütlerinin hepsi ABD ve AB'den destek alarak yürüyor ve hepsi Siyonizm’e hizmet ediyor.

Bunda eminim hepimiz hem fikiriz.

Peki, çözüm nedir?

Peki, bunları bile bile niye ısrarla Avrupa Birliği diyoruz?

 

 


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —
352286612