Erkam YILDIRIM


Gönlüme düşen bir bahaydın


Kırgın, hoyrat dağların kırılgan ve nazlı bakışlı çiçekleri gibi dokunuyor ellerin göğsüme. Sessiz dalgaların ürpertici kokusu gibi üşütüyor ellerin yüreğimi. Bir barksız kadar terk edilmiş masum mutluluklarda yok artık yanımda. Sende kalmak, sende olmak, hangi minvalin eşiğinde olduğunu yada  durmayı bilmek kadar zorlaşıyor, dünden bugüne. Artık, Hangi diyara varsam ve dahi hangi bucağa gitsem, bütün köyler ve kasabalar adın zikrediyor. yada idam sehpasında yaşayan o gençliğini. İşte söylemek ve söylememek bunun gibi bir şey olsa gerek. İşte Aşk dahi bunun gibi olsa gerek. .  İşte o an Sana seslenmek bir düşünce kalbe, deyiversem çırpınışları arasında bir hüzzam taksiminin en derin haykırışları arasında, kaybetmek ve kazanmak basıncı idi. Böyle bir basıncın kalbe vuran sarsıntıları derinliği severek, yalnızlığa evet yalnızlığa baş koymaktı. Zira insan sevdiğini, yalnız iken daha çok severmiş. Daha çok, daha çok zikredermiş. 

      İnan, şimdi bunu bile sana, döktüğümü, senin için bunların döküldüğü, bunlar için nice ırgatların ter döktüğünü anlatabilsem, anlar mısın Sevgilim... Göğsümde çırpınan bir nefes, sadece bir nefes, seni anlatmaya denk düştüğünü, her düşen nefesin sessizliğinin beni ürküttüğünü söylesem anlar mısın Sevgilim. Dağların heybetinin ardına gizli, bilek gücü Ferhat’ ların destan-i ellerinde yanan yüreğine kazınmış  ve kızgın toprağın yakıcılığı kadar acı verdiğini anlatsam, söylesem duyar mısın Sevgilim...Gözlerine yapışan en adi bakışların bile, yüreğimi titreten en ala dokunuş olduğunu, her dokunuşun bir deprem çiçeği gibi açtığını aşikar eylesem sana, bakar mısın Sevgilim... Her şey sana varmak adına, her şey seni anmak adına, her şey....Sen çölde bir vaha olsan dahi gönlüme düşen bir bahaydın. Ez cümle  yüreğe düşen, düştüğü yeri yakarmış. 

Gebze'de işçi servisi kaza yaptı

Uyuyan kocasını üzerine kızgın yağ dökerek öldürdü

Kocaeli li iş insanı mezarlıkta asılı halde ölü bulundu

Cezaevinde zehirlenme paniği! Çok sayıda mahkum hastanelik oldu

Aile katliamı! Anne ve babasını öldürüp intihar etti

Kocaelili ünlü halıcı Nurhan Ör' ü öldürüp asitle eriten arkadaşlarına ceza yağdı !

Gebze’de uyuşturucu operasyonu!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Güvenli Okul Uygulaması gerçekleştirdi

Balık tutan bir balıkçının oltasına insana ait kafatası takıldı

Kocaeli'de dehşet: Bıçakla eşinin boğazını kesti

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.