Tarih: 12.07.2024 23:09

Zafer Partisi Milletvekili Adayı Eren Gök basından sorumlu danışman oldu. Eren Gök kimdir?

Facebook Twitter Linked-in

 

Zafer Partisi’nde Güngören Gençlik Kolları Başkanlığı, milletvekili adaylığı gibi birçok görevde bulunmuş olan Eren Gök, yerel seçimlerde Zafer Partisi Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Av. Tarkan Güler ve Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Av. Alp İlter Süme’nin dijital kampanyalarını yönetmişti. Yerel seçimlerden kısa bir süre sonra Zafer Partisi Basından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Sevda Gül Tunçer’in danışmanı olarak atandı.

 

“Elimden geleni yapacağım.”

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Basından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Sevda Gül Tunçer’in danışmanlığına Eren Gök’ü atadı. Partinin kuruluşundan beri çeşitli kademelerde görev alan Eren Gök, yeni göreviyle ilgili bir açıklama yaptı.

"Zafer Partisi'nde kuruluşundan beri çeşitli kademelerde görev aldım. Şimdi, Basından Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. Sevda Gül Tunçer’in danışmanı olarak atanmış bulunuyorum. Üzerime yüklenen bu sorumluluğu yerine getirmek için elimden geleni yapıyorum ve yapmaya da devam edeceğim," dedi..

Zafer Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Eren Gök kimdir?

 

2023 Genel Seçimlerinde Zafer Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Gösterilen Eren Gök, 2024 yerel seçimlerinde 2 ayrı Belediye Başkan Adayının dijital kampanya sürecinde aktif rol oynadı. Siyasal iletişim, kriz iletişimi, itibar yönetimi, gündem yaratma alanlarında eğitimler almış olan Kurumsal Medyam Reklam Ajansı kurucu ortağı Eren Gök, Zafer Partisi Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Av. Tarkan Güler ve Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Av. Alp İlter Süme’nin dijital kampanyalarını yönetti. 

 

15 Mart 2004’te İstanbul Eminönü’nde dünyaya geldi, lise öğrenimini Bakırköy Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra İstanbul Kültür Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümüne yerleşti. 2021 yılında Ümit Özdağ liderliğinde kurulan Ayyıldız Hareketine katıldı. Düzensiz Göç hakkında yayınladığı haber, makale ve video içeriklerle milyonlarca erişime ulaşarak dikkat çekti. Zafer Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın Sosyal Medya Yönetim Komisyonu Üyesi olarak görev aldıktan birkaç ay sonra Basın-Yayın ve Tanıtım’dan sorumlu Zafer Partisi Güngören İlçe Başkan Yardımcılığına getirildi. 13 Ocak 2023’de Zafer Partisi Güngören Gençlik Kolları Başkanı olarak atandı. Yaklaşık 3 ay süren Gençlik Kolları Başkanlığının ardından Zafer Partisi genel merkezine giderek milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu. Eren Gök, 2023 yılında yapılan 28.Dönem genel seçimlerinde İstanbul 3. Bölge milletvekili adayı gösterildi. Zafer Partisi %2.23’e tekabül eden 1 milyon 215 bin oy alarak barajı aşamadı. 2023 Eylül ayında yapılan Zafer Partisi Bahçelievler İlçe Kongresinde  İl Delegesi, İlçe Yönetim Kurulu üyesi seçilerek Basın, Yayın ve Propagandadan Sorumlu Zafer Partisi Bahçelievler İlçe Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Yerel Seçimlerde Zafer Partisi Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Av. Tarkan Güler’in ve Zafer Partisi Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Av. Alp İlter Süme’nin dijital reklam kampanyalarını yürüttü. Yerel seçimlerin ardından kısa bir süre sonra Zafer Partisi Basından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Sevda Gül Tunçer’in danışmanı olarak atandı. Siyasal iletişim, kriz iletişimi, itibar yönetimi, gündem yaratma konularında eğitimler almıştır. Kurumsal Medyam 360 Derece Reklam Ajansı’nın kurucu ortağıdır. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
352286612