Tarih: 03.02.2023 20:59

Yağlı Radyatör

Facebook Twitter Linked-in

Tasarım, mineral yağla doldurulmuş borular kullanarak sıcak havayı evinizde dolaştırmak için doğal konveksiyon işlemini kullanmaktadır. Yağlı radyatör denildiğinde evlerde kullandığımız elektrikli ısıtıcılar gelmektedir.

Bir yağ radyatörü, radyan ısı ve konvektif ısı sağlamak için tasarlanmıştır. Radyant ısı, enerjiyi doğrudan vücudunuza aktararak çalışır, konvektif ısı ise etrafınıza sıcak hava üfleyerek çalışır. Her iki ısıtma türü de çok soğuk veya çok sıcak olması nedeniyle kendilerini rahatsız hissettikleri noktalar oluşturmadan tüm odaya hızlı ve eşit bir şekilde ısıtmaktır. 

Yüksek Performanslı Yağlı Radyatör

Yağlı radyatör, günümüzde çoğu elektrikli radyatörün yaptığı gibi elektrik yerine ısı üretmek için yakıt olarak yağ kullanan eski moda bir ısıtma sistemidir. Yağlı radyatörler günümüzde güncellenmiş modeller olarak hala kullanılmaktadır. Bu ısıtıcılar içinde bulunduğu odayı çok geç ısıtır ama ısı çok uzun süre odada kalabilir. Bu özellikleri göz önünde bulundurularak yenilenmiş ve etkili ısınma sağlayan yağlı radyatör modellerini incelemek için https://www.luxell.com.tr/yagli-radyator sayfası sizleri bekliyor.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
352286612