Tarih: 01.03.2023 01:05

Wuu Trade’nin çıkaracağı Wuu Coin piyasanın gözdesi olma yolunda.

Facebook Twitter Linked-in

 

 

Wuu Trade, kripto para yatırımcıları için oldukça ilginç bir fırsat sunuyor. Wuu Coin ile oynanabilen Wuu Trade simülasyonu, oyunculara keyifli bir deneyim yaşatırken aynı zamanda Wuu Coin kazandırıyor.

Şirket CEO’su Mithat Tuncer Tuncel, Wuu Coin'in ön satışlarına yakında başlayacağını açıklamıştı. Ön satışlar, borsaya katılan bir firmanın ön talep toplamasına benzer şekilde düşünülebilir. Wuu Coin, oyuncular tarafından ücretsiz kazanılabilecek olsa da sağladığı avantajlar ve firmanın büyümesiyle beraber Wuu Coin’in büyük sıçrayışlar yaparak fiyat artışına gitmesi fazlasıyla muhtemel.

Wuu Coin, hem oyuncular hem de yatırımcılar için bir fırsat sunuyor. Wuu Trade'in albenisi ve pazarlama stratejileri sayesinde, kripto para piyasası tarafında büyük ilgi görmesi bekleniyor. Ayrıca, şirketin düzenli olarak oyunculara NFT hediyeleri vermesi, Wuu Coin'in değer kazanmasını da destekleyecek unsurlardan biri.

Wuu Trade'in kripto tarafı, yatırımcıların ilgisini çekeceği gibi, oyunculara da keyifli bir deneyim sunacak. Wuu Coin'in değer kazanmasıyla birlikte, her iki taraf da kazançlı çıkacak gibi görünüyor. Ön satışlara katılarak, Wuu Coin'de yerinizi alabilirsiniz.

Şirketin açıklamalarına göre, WuuTrade, oyunculara kazandıkları WuuChipleri ayrıca WuuToken'a çevirme fırsatı sunarak yatırım yapma imkânı sağlayacak. 

Tüm chiplerin mağazadaki WuuCoin karşılığı olacağını belirten Tuncel, her oyunun ve her chip alımının cüzdanı hareketlendireceğinden bahsetmişti. Kripto ekosistemlerinin sürekli değer kazanacak şekilde ilerleyeceğini, oyun severlerin bunu ayrıca bir yatırım aracı olarak kullanarak para kazanıp Wuu Trade projesinide destekleyebileceği konusuna değindi. 

İlerleyen günlerde Wuu Trade tarafından oyunun gelişmiyle ilgili güncellemelerin paylaşılması oyuncular ve yatırımcılar tarafından heyecanla bekleniyor.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
352286612