Tarih: 17.10.2024 10:48

Vizyon projeyi bırakıp kaçtı! Çayırovalılar yetkililerden açıklama bekliyor!

Facebook Twitter Linked-in

2018 yılında AKP’li Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci döneminde Çayırova’nın vizyon projesi olarak tanıtılan, yeşiliyle ön plana çıkan meydan projemiz diyerek basına lanse edilen, AKP’li Bünyamin Çiftçi tarafından evrilen ve bitmek bilmeyen, inşaatı yılan hikayesine dönen Çayırova Kent Projesi’nde kaçan müteahhit giderken hurdalarını bile bırakmadı

Projeyi bırakıp kaçtı

2018 yılında AKP’li Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci döneminde başlanan 25 bin m² alana yapılacak proje için, 2019 yılından bugüne AKP’li Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi her fırsatta basına fotoğraflar vererek projenin ilerlediğini söyleyerek Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür etse de projeyi yapan müteahhit Gökyol İnşaat ve Sanayi A. Ş. Firması konkordato ilan etti ve projeyi bırakıp kaçtı.

İhaleyi alan firma daha önce hastane inşaatı ihalesini alan ve bitirmeden kaçan firma. AKP yönetimi bunu bile bile Kent Meydanı projesini yine aynı firmaya verdi. Vatandaşlar ve esnaf bitmek bilmeyen inşaat çilesinden mağdur.

Çayırovalılar yetkililerden açıklama bekliyor!
Çayırova halkı mağduriyetlerinin giderilmesini beklediklerini dile getiriyor ve yetkililerden kuru açıklamalardan çok, bu konuda somut adımlar atmalarını bekliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-GBGQR9HF6V