Tarih: 12.10.2021 14:11

Versace Markası Tarihçesi

Facebook Twitter Linked-in

Versace Markası Tarihçesi

Gianni Versace S.p.A. moda dünyasında Versace olarak bilinir. İtalyan menşeili özel bir şirkettir. Versace, giyim ve aksesuarlarla uğraştığı için perakende ve yaşam tarzı endüstrisi ile ilişkilidir. Versace, Gianni V. tarafından 1978 yılında İtalya'nın Milano kentinde bulundu. Gianni Versace, sanat ve tiyatrodan rock and roll dünyasına kadar modayı bir sonraki seviyeye taşıdı. Gianni Versace'nin ölümünden sonra, Donatella V., Versace'nin kız kardeşinden Kreatif Direktör olarak görevi devraldı ve Versace'yi şöhretin zirvesine taşıdı. 
 
 Pazarlama Stratejisi Versace 

 Versace, müşterilerine sofistike, şaşırtıcı ve özel ürünlerin mükemmel kombinasyonunu sunan bir özel tasarım markasıdır. Şirket, benzersiz markaların ve tasarımların marka imajını koruyacak şekilde sunulmasını sağlar. Koleksiyonları arasında V. Jeans ve Versus V. Versace'nin ürün portföyünde erkek, kadın ve çocuk ürünleri yer almaktadır. Buna ek olarak, ev koleksiyonu, banyo ve yatak gibi eşyalar için ürünler içerir. Ürünlere https://www.saatvesaat.com.tr/ sitesinden temin edebilirsiniz. 
 
 Versace ayrıca 6 aydan 36 aya kadar ve 4 ila 6 yaş arası her iki cinsiyetten çocuklar için giysi ve aksesuar üretmektedir. 
 
 Versace Markasının Küresel Pazardaki Konumu 

 Versace, dünyanın birçok ülkesinde ürün varlığına sahip küresel bir markadır. İtalya, Milano'da yaşıyor. 2016 yılında marka, dünya pazarında yaklaşık 1.500 mağaza ile yer aldı. Zamanla, marka faaliyetlerini yurtdışı pazarlara da genişletti ve 1991 yılında İtalya'dan sonra ilk mağazasını Glasgow, İskoçya'da açtı. 
 
 2011 yılında Versace H&M satış mağazalarında yeni bir giyim ve bazı ev eşyalarını başlatmak için H&M ile bir ortaklık anlaşması imzaladı. 2015 yılında özel bir spor ayakkabı serisi başlatmak için Lil Buck ile birlikte çalıştı. 2015 yılında Çin ve Versace Mind Group şirketi, Çin'de Versace Residences olarak bilinen lüks konut kuleleri tasarlamak için bir anlaşma imzaladı. Siz de https://www.saatvesaat.com.tr/marka/versace Sitesinden alışveriş yapabilirsiniz. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
352286612