Tarih: 21.10.2024 10:51

Uzatmaya giden maçta, zafer Çayırova Belediyesi’nin

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Basketbol Ligi İlkan Karaman Sezonu’nun yedinci hafta karşılaşmasında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a konuk olan temsilcimiz Çayırova Belediyesi, deplasmanda uzatmaya giden maçı 92-107 kazanarak üst üste beşinci maçından da galibiyetle ayrıldı.

 

Çayırova Belediyesi, potada yoluna doludizgin devam ediyor. Türkiye Basketbol Ligi İlkan Karaman Sezonu’nun yedinci hafta karşılaşmasında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a konuk olan Çayırova Belediyesi, zorlu karşılaşmayı 92-107 kazanmayı bildi. Başantrenör Engin Gençoğlu öncülüğünde maça Diante Watkins, Merthan Mutlu, Mert Ulutaş, Jamari Traylor ve Oğuz Savaş beşiyle başlayan temsilcimiz Çayırova Belediyesi, tutuk başladığı maçın ilk çeyreğini 16-12 geride kapattı. İkinci çeyrekle birlikte her iki takım da hücum ritmini artırırken, ev sahibi ekip devreye 38-36 önde girdi.

 

MAÇ UZATMAYA GİTTİ

Üçüncü periyotla beraber özellikle Diante Watkins’in etkili oyunuyla maça ağırlığını koyan Çayırova Belediyesi, son periyoda 57-58 önde girdi. Son periyotta ise tam bir düello yaşandı. Son 1 dakika 58 saniyeye 88-81 geride giren temsilcimiz, kısa sürede farkı kapattı ve 17 saniye kala Diante Watkins’in çizgide attığı iki basketle skor 88-88 oldu ve maç uzatmaya gitti.

 

DİANTE WATKİNS’TEN 39 SAYI

Uzatma periyodunda tecrübesini sahaya yansıtan Çayırova Belediyesi, rakibinin sadece 4 sayı atmasına izin verdiği çeyrekte, 19 sayı attı ve sahadan 92-107 galip ayrılmayı başardı. Çayırova Belediyesi adına maçın en skorer ismi 39 sayı, 7 ribaunt ve 11 asistlik performansıyla Diante Watkins olurken, Jamari Traylor’un 23 sayı, 6 ribaunt ve Ali Efe Barış’ın 16 sayı 3 ribaunt ve 2 asistlik performansı galibiyeti getirdi.


 

YEDİ MAÇTA ALTI GALİBİYET

Ligde yedinci maçında altıncı galibiyetin alan Çayırova Belediyesi yedinci haftanın sonunda ikinci sıradaki yerini korudu. Çayırova Belediyesi, sekizinci hafta mücadelesinde 26 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’da Fenerbahçe Koleji Novotel’i sahasında ağırlayacak. 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-GBGQR9HF6V