Tarih: 22.05.2024 01:31

Sisma Lazer Kaynak

Facebook Twitter Linked-in

 

2008 yılında kurulan Alseko Enerji, 2011 yılında bir İtalyan devi markası olan sisma Lazer Sistemleri Türkiye distribütörlüğü anlaşması imzalayarak tamamen endüstriyel alan içerisindeki lazer markalama ve lazer kaynak makinesi alanında Sisma ürünlerinin satışını ve servis sonrası desteğini vermeye devam ederek günümüze kadar birçok sektörde birçok farklı markaya lazer kaynak ve lazer markalama ürünlerinin satışını gerçekleştirmiştir.

Sisma Ürünleri

Sisma markalı ürünler yüksek hassasiyetli olarak üretilmiştir. Dünya çapında referans bir marka olarak gösterilen Sisma üretim organizasyonu ve uzmanlaşmış insan kaynakları hizmetlerini birleştirerek ürün kalitesini mükemmel, hızlı ve güvenli bir destek ile garanti eder.

Lazer Kaynak Makineleri

Sisma markasının üretmiş olduğu ve Türkiye'deki tek yetkili olarak görülen Sisma Lazer Kaynak distribütörü olan Alseko, pek çok alanda kullanılabilen en iyi lazer kaynak makinesi ürünlerini müşterileri ile buluşturmaya devam ediyor. Her bir Sisma ürününün işlevselliği ve kullanım amacı tamamen ihtiyaçlara göre değişiklik gösterir.

Lazer Kaynak ve Fiber Lazer Kaynak Makineleri

CNC adı verilen lazer kaynak makineleri ve lazer kaynak, endüstride hem metal hem de diğer ürünlerin birleştirilmesinde kullanılabilecek olan iki ayrı bir teknoloji sistemidir.

Yüksek yoğunluklu lazer ışınlarının kullanılması ile malzemeleri birleştiren teknoloji cihazı olarak görülen kaynak lazer, malzemenin yüzey kısmındaki bir noktaya odaklanır ve malzemeyi tamamen eriterek buharlaştırır, böylelikle malzemenin birleşmesine imkan sunar.

Lazer Kaynak Makine Fonksiyonu

Lazer kaynak makineleri kullanılırken bazı fonksiyonel sonuçlar sağlar. 

Bunlar;

Olmak üzere malzemeler üzerinde net kaynak sonuçları verir.

Lazer Kaynak Makinelerinin Özellikleri

Lazer kaynak makinelerinin özellikleri şöyledir;

Tüm bu özellikler değerlendirildiğinde tercih edilecek olan lazer kaynak makineleri kullanım açısından son derece avantaja sahiptir.

Lazer Kaynak Nasıl Çalışır?

Metalleri birbirine birleştirme teknolojisi kullanılarak çalıştırılan lazer kaynak, konsantre bir ısı kaynağı ile çalışır.

 

https://www.alsekoenerji.com.tr/

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
352286612