Tarih: 19.05.2024 10:45

Sevil Gökgöz İle Soyleşiler...

Facebook Twitter Linked-in

 

 Uzun yıllar yurtdışında yaşayan iki genç kız annesi. Sağlık mesleğinde uzun yıllar çalışıp tekrar öğrenci statüsüne geçtim. Şuan Psikolojik danışmanlık okuyorum. Ayrıca yaşam koçluğu eğitimi aldım. Şuan ki kariyerime yazar olarak devam etmekteyim.

 

Soru 2 : Peki teşekkür ediyorum, yazmış olduğunuz kitaplarınızın içeriğinden bahsedebilir misiniz?

Kitaplarımın içeriği : Sevgisiz ve ilgisiz büyüyen çocukların gelecekte nelerle boğuşmak zorunda kaldıklarını vurgulamaya çalışıyorum. Ayrıca evde, iş yerinde, arkadaş çevresinde görülmeyen, duyulmayan, hissedilmeyen susturulan kadınların da doğru zamanda, doğru anda dur deyip tekrar hayata sil baştan merhaba diyebildiklerini yaşam hikayeleri ile örnek motivasyon hikayeleriyle vurgulamaya çalışıyorum.

Soru 3 : Peki teşekkürler. Çok kısa bir sürede  çok büyük bir ilgi topladınız, şuan sosyal medya sizi konuşuyor ve kitaplarınızın ismini çok satanlar listesine yazdırmayı başardınız. Bu başarınızın sırrı nedir, yaşadığınız bu duyguyu tarif eder misiniz?

Öncelikle okuyucularıma, aileme, yayın evime ve reklam şirketim Mimoza  Global medyaya çok teşekkür ederim. Yazarlık yoluna çıktığımdan itibaren birlikte yol aldık.  Kendi adıma eksiklerimi görüp düzeltmeye devam ettim. En önemlisi pes etmeden iyi, daha iyi, daha da iyi diyebilmek için çok çalışıp istikrarlı yoluma devam ediyorum.

Soru 4 : Anlıyorum, peki yeni bir kitap projeniz var mı?

 Yeni Kitap projem var. İlk iki kitabım deneme yanılma ve tecrübe kazanma olarak devam edip 3. Kitabıma hazırlanıyorum. 1. Kitabım iyi, 2. Kitabım daha iyi, 3. Kitabım daha da iyi ilkesi olacak. Okuyucularıma 3. Kitabımla örnek olmaya, motive etmeye devam edeceğim.

Soru 5 : Açıklamalarınız için teşekkür ederim. Son olarak sizi okuyan, takip eden okurlarımıza söylemek istediğiniz bir şey var mı?

Okuyucularıma söylemek istediğim ;

Bizler her birimiz bir dünyada yaşıyoruz. Ve bu dünyada ne sorunlar bitecek ne sıkıntılar. Çünkü bunlar da yaşamın bir parçası. Fakat en azından Sevgi’yi saygıyı inanmayı umut etmeyi kendimize ilke edinip empati kurmayı öğrenirsen inancım en azından sıkıntıları ve kötülükleri yok edemeyiz belki ama aza indirebileceğimize inanıyorum.  Okuyucularıma tavsiyen hayat ne getirirse getirsin nefes aldıkça hep bir umut vardır ve içlerindeki renklerini griye çevirmemeleri.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
352286612