Tarih: 22.07.2024 13:51

Serhat Emre Demir Kitabının Başarısı ve Fenerbahçe'nin Geleceği

Facebook Twitter Linked-in

Kitabımın Gördüğü İlgi Karşısında Şaşkınım

 

Serhat Emre Demir, kısa süre önce çıkardığı kitabı "Dijital Pazarlama ve İtibar İnşası" hakkında konuştu. Kitabının gördüğü ilgi karşısında şaşkınlığını dile getiren Demir, "Satışlar ilk günlerde çok fazlaydı, şu anda ise seyrinde devam ediyor. Kitap sayesinde Instagram ve WhatsApp'a çok daha fazla giriyorum, sürekli mesajlar alıyorum," dedi. Kitabında öğrendiklerini ve uygulamalarını paylaştığını belirtti.

 

Teknik Direktörümüze Güvenimiz Tam

 

Serhat Emre Demir, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü hakkında konuşurken, "Dünyaca tanınmış bir isimle çalışıyoruz. Kendisine olan güvenimiz tam. Onun liderliğinde, takımımızın büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz," dedi. Demir, teknik direktörün sadece futbol bilgisiyle değil, aynı zamanda oyuncularla kurduğu güçlü ilişkilerle de fark yaratacağını vurguladı.

 

Başkanlık Hayalim Gerçek Olacak

 

Demir, Fenerbahçe başkanlığına olan tutkusunu dile getirirken, "En büyük hayalim Fenerbahçe başkanlığı. Şu anda bir öğrenme sürecindeyim ve yakın bir gelecekte bu sorumluluğu üstlenmem söz konusu değil. Ancak zamanı geldiğinde bu büyük sorumluluğa talip olacağım," ifadelerini kullandı. Demir'in bu açıklamaları, gelecekteki liderlik hedefleri hakkında ipuçları verdi.

 

Transferlere Güvenimiz Tam

 

Transfer dönemine ilişkin de konuşan Demir, "Takımımızın yapacağı transferlere güvenimiz tam. Yönetim ve teknik ekip, Fenerbahçe'nin uzun vadeli başarıları için en uygun oyuncuları kadroya katmak için çalışıyor. Taraftarlarımızın gönlünü fethedecek isimlerle görüşmeler sürüyor," dedi.

 

Şampiyonlar Ligi İçin Hazırız

 

Serhat Emre Demir, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Lugano ile oynayacağı maç hakkında da konuştu. "Lugano iyi bir takım, ancak turu geçeceğimizi düşünüyorum. 3. Ön Eleme Turu'nda daha zorlu rakipler var ama tahmin ediyorum ki onlar da bizden çekiniyordur. Şampiyonlar Ligi'ne kalabileceğimizi düşünüyorum," ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
352286612