• BIST 100

    11007,37%0,81
  • DOLAR

    42,52% 0,07
  • EURO

    49,55% -0,06
  • GRAM ALTIN

    5743,85% -0,15
  • Ç. ALTIN

    9322,75% 0,27

Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi başkanları belli oldu

Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi başkanları belli oldu

GÜNDEM 7.12.2025 11:34:10 0
Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi başkanları belli oldu
Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin 9. Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda Ömer Faruk Söker ve Elif Varol eş başkan olarak seçildi. Genel kurulda gençlere seslenen Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, "Sadece mesleki gelişim yetmez, çok yönlü olmalı ve sosyal olaylarda görev almalısınız" dedi.
Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi 9’uncu Olağan Seçimli Genel Kurulu, Nilüfer Gençlik Evi’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Genel kurula Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Mustafa Berkay Aydın, Nilüfer Kent Konseyi Genel Sekreteri Doç. Dr. Elifhan Köse Çal ve çok sayıda genç katıldı. Yapılan seçimler sonucunda Ömer Faruk Söker ve Elif Varol, Gençlik Meclisi’nin yeni eş başkanları oldu.
Genel kurulda bir konuşma yapan Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Bursa Uludağ Üniversitesi’nde 70 bin öğrencinin eğitim gördüğünü hatırlatarak, gençlerin daha kalabalık ve bir arada olması gerektiğini söyledi. Gençleri Gençlik Meclisi’nde daha aktif rol almaya çağıran Başkan Şadi Özdemir, iş hayatındaki rekabet ortamına dikkat çekti.
Gençlere tavsiyelerde bulunan Başkan Şadi Özdemir, "Avukat, doktor veya mühendis olmanız fark etmiyor; her zaman rakipleriniz olacak. O nedenle kendinizi mesleki olarak geliştirin. Ancak bu tek başına yeterli değil. Bilgi birikiminizi yükseltmeniz ve çok yönlü bir insan olmanız lazım. Örgütlülük ve sosyal olaylarda görev almanız çok kıymetli. Meslek birikiminizle sosyal gelişiminizi birleştirdiğinizde önde olacağınıza inanıyorum. Bunları yaparken hak mücadelesini, örgütlülüğü ve dayanışmayı da bırakmamanız gerekir" dedi.
Teknolojinin gelişmesiyle bilgiye erişimin hızlandığını dile getiren Başkan Şadi Özdemir, "Doğru bilgiye ulaşıp, bunu doğru şekilde kullanmayı bilirseniz önünüzde çok büyük fırsatlar var. Artık globalleşmiş bir dünyada yaşıyoruz. Sizin kuşağınızdan çok umutluyum" ifadelerini kullandı.
Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Doç. Dr. Mustafa Berkay Aydın da dünyanın bir dönüşüm sürecinden geçtiğini belirterek kolektif çalışmanın önemine değindi. Gençlerin kendilerine güven duymasının altını çizen Aydın, "Burayı bir antrenman sahası gibi görmek lazım. Deneyin, keşfedin. Birlikte öğrenelim, birlikte başaralım ve daha güzel bir geleceği hep beraber inşa edelim" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin 2023-2025 dönemi faaliyet raporu, önceki dönem eş başkanları Çağrı Önal ve Yağmur Akın tarafından okundu. Başkan Şadi Özdemir, emekleri için Önal ve Akın’a teşekkür belgesi takdim etti.
Genel kurulun sonunda yapılan seçimle Ömer Faruk Söker ve Elif Varol, Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin yeni dönem eş başkanları olarak belirlendi. Görevi devralan Söker ve Varol, geçmiş dönem başkanlarına teşekkür ederek, yeni dönemde birliktelik ve aile anlayışıyla hizmet edeceklerini belirtti.

Netanyahu: "Ateşkesin ikinci aşamasının yakında başlamasını bekliyorum"

Trendyol Süper Lig: Kocaelispor: 0 - Kasımpaşa: 0 (İlk yarı)

Atılay Canel: "Golü yediğimiz dakikaya kadar oyun başa baş gidiyordu"

Yüksekova’da yoğun yağışlar uçak seferlerini durdurdu

"Melaye Ciziri" anısına 51 kilometre koştu

İSKİ’nin Karaburun Tesisi’nde tepki çeken görüntü: Atık su denize boşaltılıyor

Dışişleri Bakanı Fidan, Norveçli mevkidaşı Eide ile görüştü

Bakan Yardımcısı Aydın: "Süreci zedelemek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz"

Gaziantep Büyükşehir, Türk dünyasının ilk satranç buluşmasına ev sahipliği yapıyor

Kızılay Genel Başkanı Yılmaz: "44 bin engelli gönüllümüz Engelsiz Teşkilatı’nda gece gündüz hizmet ediyor"

Başkan Kasapoğlu, Denizli’yi temsilen sanayicilerin sorunlarını bir kez daha Ankara’da gündeme taşıdı

Tatvan’da okul bahçeleri fidanlarla yeşilleniyor

Dürüm fiyatına 5 çeşit yemek

Dışişleri Bakanı Fidan, Lübnan Başbakanı Salam ile görüştü

Trendyol Süper Lig: Gençlerbirliği: 1 - Fatih Karagümrük: 0 (İlk yarı)

Binlerce vatandaş hamsi festivalinde buluştu: 7 ton hamsi tüketildi

Rusya, 653 dron ve 51 füze ile Ukrayna’nın enerji ve sanayi altyapısına saldırdı

Güne Bakış’tan 22 yıldır kesintisiz haber nöbeti

Başkan Çerçioğlu’ndan İsmet Sezgin’in aramızdan ayrılışının yıl dönümünde lokma hayrı

Ressam Atilla, SANKO Sanat Galerisi’nde sergi açtı

Fenerbahçe, Brann maçı hazırlıklarına başladı

Maltepe’de minibüsün devrildiği anlar kamerada

DAKE, Uluslararası Afet Yönetim Fuarı’nda Düzce’yi temsil etti

Dışişleri Bakanı Fidan, Iraklı mevkidaşı Hüseyin ile görüştü

Bakan Fidan, Suriye Dışişleri Bakanı Şeybani ile bir araya geldi

Kars’ta yoğun sis: Uçak seferleri iptal edildi

Şanlıurfa’da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 ölü

Konyaspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı

Hayatını kaybeden üsteğmen son yolculuğuna uğurlandı

Elazığ’da çatı yangını: 1 kişi dumandan etkilendi

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
3.TRABZONSPOR A.Ş. 14 9 1 4 13 31
4.GÖZTEPE A.Ş. 14 7 2 5 10 26
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 14 7 4 3 7 24
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 14 6 4 4 -1 22
8.KOCAELİSPOR 14 5 6 3 -3 18
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 14 3 4 7 -1 16
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 14 4 8 2 -11 14
14.KASIMPAŞA A.Ş. 14 3 7 4 -7 13
15.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
17.GENÇLERBİRLİĞİ 14 3 9 2 -7 11
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 14 2 10 2 -13 8

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.