Tarih: 15.01.2021 20:54

MHP Derince İlçe Başkanı'ndan,Özdağ'a yapılan saldırıyı destekleyen paylaşımlar geldi

Facebook Twitter Linked-in

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Ankara'da cuma namazına gitmek üzere aracına bineceği sırada 5 kişilik bir grup tarafından silahlı ve sopalı saldırıya uğradı.

Hastanede tedavi altına alınan Özdağ yaptığı açıklamada ,“Dikişler var, elim kırık. Bunlarla boğuşmaktan. Boğuşmamış olsam, biz silahımızı çekmesek, ateş etmesek belki de ölmüştüm.Öldürmeye geldiler korkutmaya değil.'' şeklinde açıklamada bulundu.

Kocaeli Derince MHP İlçe Başkanı Zeki Omurca twitter hesabından saldırı ile ilgili skandal paylaşımlara imza attı.Saldırıyı öven ve destekleyen açıklamalarda bulunan Omurca,gelen tepkiler üzerine herkese açık olan hesaplarına kısıtlama getirmek zorunda kaldı.

SEMİH YALÇIN’IN HEDEFİNDEYDİ

Selçuk Özdağ, geçen günlerde Twitter hesabından MHP hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Bunun üzerine MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın tarafından Twitter'dan hedef alınmıştı. Yalçın, "Kendisi hasbelkader MHP ve Ülkücü camiada başladığı siyasi hayatına BBP ve Ak Parti ile devam etmiş; ardından İYİ Partili olmuş, son olarak da Gelecek Partisi kurucular kuruluna girmiştir" dediği Özdağ'ı "bir siyaset bukalemunu", "gevşek", "dönek", "hain", "oportünist", "revizyonist", "satılmış" ve "müptezel" gibi sözlerle hedef almıştı.

Zeki Omurca'nın yaptığı skandal paylaşımlar şunlar:

eryapbqw8aat8y5.jpg

 

eryixbkwmaewkzp-001.jpg

 

Skandal paylaşımlar üzerine gelen tepki yorumlarından bazıları şöyle:

 5-022.png6-005.png




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
352286612