Tarih: 07.02.2014 16:23

Meslekte Birlik, Mustafa İlhan’ı ağırladı

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Defterdarı Mustafa İlhan, Vakıfbank Saraybahçe Şube Müdürü Ahmet Şahin’in de katıldığı yemekte, Meslekte Birlik istişare kurulu üyeleriyle tanışma ve karşılıklı bilgi alışverişi yapıldı. Aynı zamanda İstanbul Siyasal Mezunu olan Defterdar Mustafa İlhan, kendisinin Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi ruhsatları ile meslek mensubu olduğunu söyledi.  

 

Kocaeli’nin güzel bir şehir olduğunu vurgulayan İlhan, meslek ve sivil toplum örgütleri ile yakın diyalog içinde olmaktan memnuniyetini dile getirdi. Dernek Başkanı Hamit Akbulut da davetlerine icabet eden Defterdar Mustafa İlhan ve Vakıfbank Şube Müdürü Ahmet Şahin’e teşekkür ederek bundan sonraki faaliyetlerde de birlikte olma temennisinde bulundu.

 

Misafirlerin ayrılması ile gündemli aylık istişare toplantısı yapıldı. Toplantıda Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’ndan usulsüz olarak yeniden yapılan seçimle Meslekte Birlik Grubunun 4 kişilik icra kurulunda dışlanması hususu görüşüldü. Yapılan istişareler sonucu bundan böyle Oda yönetiminde etkin ve yapıcı bir muhalefet yürütmek ve bunu meslek mensuplarıyla paylaşmak hususlarında karar alındı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
352286612