• BIST 100

    11193,88%-0,40
  • DOLAR

    42,60% 0,04
  • EURO

    49,64% 0,19
  • GRAM ALTIN

    5748,19% -0,33
  • Ç. ALTIN

    9292,05% 0,12

Küçük yetenek 10’uncu konserine çıktı

Küçük yetenek 10’uncu konserine çıktı

KÜLTÜR - SANAT 8.12.2025 12:48:43 0
Küçük yetenek 10’uncu konserine çıktı
Denizli’de 3 yaşından beri sahne alan ve henüz 5 yaşında olmasına rağmen sanat çevrelerinde adından söz ettirmeyi başaran küçük yetenek, çevresinden büyük takdir topluyor.
Honaz’da yaşayan Gültekin-Ceyda Bozkurt çiftinin 5 yaşındaki oğlu Bora, ritim ve perküsyon alanındaki yeteneğiyle sanatseverlerin gönlünü kazandı. Henüz 3 yaşında müzik aletlerine olan ilgisiyle ailesinin dikkatini çeken Bora Bozkurt, ilk sahne deneyimini 3 yaşında, 12 Mayıs 2023 tarihinde Denizli Makina Mühendisleri Çocuk Korosu konserinde yaşadı. 2020 doğumlu olan Bora Bozkurt, müziğe olan ilgisini çok erken yaşta gösterdi. O günden bu yana birçok toplulukta aktif olarak yer aldı. Bugüne kadar ADD Çocuk Korosu, Destan Halk Dansları ve Modern Dans Topluluğu, Çınar Lions Çocuk Korosu, Makina Mühendisleri Çocuk Korosu ve Musiki Derneği Sanat Müziği Saz Ekibinde görev alan Bora, son olarak Merkezefendi Kültür Merkezi’nde düzenlenen Denizli Musiki Derneği Türk Sanat Müziği Korosu konserinde sahne aldı.

Ailesi sanata destek veriyor
Baba Gültekin Bozkurt ve anne Ceyda Bozkurt, Bora’nın sanatsal gelişimini destekleyerek, onun bu alandaki başarısına büyük katkı sağlıyor. Müzik alanında kendisini geliştirmeyi sürdüren Bora, bateri, kudüm adlı vurmalı çalgı, ritim perküsyon aleti shaker, Latin müzik vurmalı aleti bongo ve zilli def ile ilgili yaşına uygun eğitimler alıyor. Müziğe olan tutkusu ve sahne disipliniyle gelecekte adından sıkça söz ettirmesi beklenen Bora, sanatın ne denli küçük yaşlarda başlayabileceğini bir kez daha göstermiş oldu.

"3 yaşından beri sahneye çıkıyorum ve çok mutluyum"
3 yaşından beri sahneye çıktığını ve her sahneye çıktığında heyecanlandığını belirten Bora Bozkurt, "3 yaşından beri sahneye çıkıyorum ve çok mutluyum. Bu 10’uncu konserim. Her sahneye çıktığımda heyecanlanıyorum. İleride bu konuda devam etmek istiyorum. Şimdilik darbuka, keman, bas gitar gibi şeyleri çalabiliyorum" dedi.

"5 yaşında olmasına rağmen 100’ün üzerinde şarkıya hakim"
Bora’nın 5 yaşında olmasına rağmen 100’ün üzerinde şarkıya hakim olduğunu belirten baba Gültekin Bozkurt, "İlk konsere çıktığında 3 yaşındaydı. Sonrasında çeşitli derneklerde devam etti. Yaşına uygun şekilde ders veriyoruz. Çalışmalardaki azmi ve hocalara olan saygısı çok iyi. Sanat müziğinin içinde olması çok güzel bir şey. Her konser öncesi konuşuruz, merak ettiği veya müzikle ilgili bir konuda her zaman danışır. Bora yaklaşık 100’ün üzerinde şarkıya hakim konumda" diye konuştu.

Aydın’da bin 300 litre tağşiş yağ ele geçirildi

Kastamonu’da ölü bulunan anne ve oğlunun otopsi raporu tamamlandı: Ölüm sebepleri kesinleşti

Malatya’da inşaatın çatısından düşen işçi ağır yaralandı

Samsun’da üç araç birbirine girdi: 3 yaralı

Selçuk İnan: "Final maçı gibi bakacaklar"

Mayınlı araziler ‘MKE ALPAY’ ile daha güvenli

Balıkesir’de çatı yangını

13 yaşındaki kız çocuğuna taciz iddiasıyla spor salonunun camlarını kırdılar

Iğdır’da "müstehcenlik" operasyonu: 7 şüpheli gözaltında

AEK Teknik Direktörü Nikolic: "Avrupa’da devam etmek için Samsunspor maçı çok önemli"

Vali İlhami Aktaş, Atlas Tersanesi’ni Ziyaret Etti

Hayat’ın Trijenerasyon Tesisine 2 Ödül Birden

Çayırova Belediyesi’nden ilçe sakinlerine rehberlik servisi hizmeti

Büyükakın: “Kadınlar, hayatın merkezinde yer alıyor”

Baza altındaki valizden binlerce uyuşturucu hap çıktı

Gölcük’te Gençlere Sıfır Atık Bilinci Aşılanıyor

Kâğıt uçaklar geleceğin hayalleri için havalandı

Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak bir adım daha

GTÜ İhtiyaç Sahiplerine Destek Oldu

Kocaeli, yakında termali ile de anılacak

Otel yangını davasında 9 bakanlık personeli hakkında yurt dışı çıkış yasağı getirildi

Massadio Haidara: "Karagümrük zor maç olacak"

Bağımlılık Farkındalığı Tiyatro Oyunu Fethiye’de Öğrencilerle Buluştu

Milletvekili Tüfenkci: "Türkiye 21 çeyrektir kesintisiz büyüyor"

Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline ’güvenli sürüş’ eğitimi verildi

Çatı katı alev topuna döndü

Kuşadası’nda çocuklara hem kitap hem hayvan sevgisi aşılandı

Kontrolden çıkan minibüs şarampole yuvarlandı: 1 yaralı

Bursa’da 3 gündür kayıp 19 yaşındaki Berat’ın cansız bedeni bulundu

Prof. Dr. Kenan Mortan’ın "100 Soruda Kazdağları ve Etekleri Kılavuzu" kitabı tanıtıldı

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 7 4 4 7 25
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 6 4 5 -1 23
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 15 3 4 8 -1 17
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 15 4 8 3 -11 15
14.GENÇLERBİRLİĞİ 15 4 9 2 -4 14
15.KASIMPAŞA A.Ş. 15 3 7 5 -7 14
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.