Tarih: 27.06.2024 11:21

Kara Yollarında Durum

Facebook Twitter Linked-in

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nda (İzmit Körfez Geçişi ve bağlantı yolları dahil) Gemlik Serbest Bölge-Çağlayan kavşakları arasındaki 7-8. kilometrelerde yapılan onarım çalışmaları nedeniyle İstanbul yönünde emniyet şeridi trafiğe kapatıldı. Ulaşım diğer şeritlerden sağlanmaktadır.

Samsun-Ankara yolunun 57-64. kilometrelerinde süren üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak devam etmektedir.

Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27. kilometrelerinde yapılan çalışmalar nedeniyle her iki yönde şerit daraltma ve aktarma uygulanarak, ulaşım iki şeritten kontrollü şekilde sürdürülmektedir.

Keşan-Gelibolu-Eceabat yolunun 57-60. kilometrelerinde ve Adıyaman-Kahta yolunun 11-14. kilometrelerinde devam eden yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir kısmından iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Karacasu-Tavas yolunun 1-6. kilometrelerinde alt geçit köprüsündeki yapım çalışmaları sebebiyle şerit daraltması uygulanarak, ulaşım diğer şeritlerden verilmektedir.

Altınoluk-Edremit yolunun 18-19. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle Edremit yönünde tek şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım kontrollü şekilde sağlanmaktadır.

Korkuteli-Elmalı yolunun 28. kilometresindeki patlatmalı kazı çalışması nedeniyle 10.00-17.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılarak, ulaşım kontrollü olarak devam edecektir.

Aydıncık-Silifke yolunun 20-27. kilometrelerindeki (Büyükeceli-Yanışlı kesimi) patlatmalı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü şekilde sağlanmaktadır.

Trabzon-Rize yolunun 33. kilometresinde (Sürmene şehir geçişi) süren yaya üst geçidi yapım çalışması nedeniyle her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sürdürülmektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
352286612