Tarih: 26.06.2024 14:10

Kara Yollarında Durum

Facebook Twitter Linked-in

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Çerkezköy-Kınalı kavşaklarında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle kuzey taşıma yolu (Edirne istikameti) trafiğe kapatılmıştır. Bu bölgede trafik akışı güney taşıma yolundan (İstanbul istikameti) iki yönlü sağlanmaktadır. Çalışmalar 20.00-07.00 saatleri arasında gerçekleştirilmektedir.

TAG Otoyolu'nun 97-101. kilometrelerindeki Adana Doğu-Misis kavşaklarında üstyapı onarım çalışmaları sebebiyle Osmaniye istikameti trafiğe kapatılmış olup, ulaşım Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun Kuyucak-Buharkent kavşakları arasındaki 16-20. kilometrelerinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sağ ve orta şeritler trafiğe kapatılmış olup, ulaşım sol şeritten devam etmektedir.

İstanbul-Ankara yolunun 4-5. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Polatlı-Haymana yolunun 2-40. kilometrelerindeki çeşitli kesimlerde asfalt kaplama çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sürdürülmektedir.

Beyşehir-Isparta yolunun 25-44. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü bir şekilde sağlanmaktadır.

Amasya-Turhal yolunun 56. kilometresindeki Şehit Ahmet Özsoy Tüneli'nin Amasya-Turhal istikametinde yapılan çalışmalar nedeniyle sürücüler servis yoluna yönlendirilmektedir.

İliç-Kemaliye-Arapgir yolunun 36-37. kilometrelerinde tünel bağlantı yolları ile Kemaliye-Kozlupınar viyadüklerinde yapılacak çalışmalar sebebiyle sürücülerin trafik işaretlerine dikkat etmeleri önem taşımaktadır.

Selçuk-Ortaklar-Aydın yolunun 27-41. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü olarak gerçekleştirilmektedir.

Kayseri-Niğde yolunun 24-28. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sürdürülmektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
352286612