Tarih: 04.08.2012 13:00

Kamalak Kocaeli'nde konuştu!

Facebook Twitter Linked-in

 

Partisinin Kocaeli İl Başkanlığı'nca düzenlenen iftar programına katılan Kamalak, burada yaptığı konuşmada, milli görüşün tevhit temeline dayanarak kardeşliği ve adaleti esas aldığını belirterek, insanlığı saadete eriştirecek tek nizamın milli görüş olduğunu söyledi.

 

Milli görüşün Fatih Sultan Mehmet, Yavuz Sultan Selim ve Kanuni Sultan Süleyman'ın görüşü olduğunu ifade eden Kamalak, insanların bu görüş etrafında birleştiğinde ülkenin insanlık için yol gösterici olduğunu kaydetti.

 

Kamalak, bu değerlerden uzaklaşıldığında gücün kaybolduğunu dile getirerek, "Tüm insanlara huzur, barış ve kardeşlik bahşedecek olan görüş, milli görüştür. Düşünün, milli görüş, aralarında diplomatik ilişki olmayan İran ile Mısır'ı bile 1997 yılında aynı masaya oturttu. Eğer D-8'ler varlığını sürdürmüş olsaydı, Orta Doğu bugünkü gibi ateş çemberi içinde olmazdı" dedi.

 

Her İslam ülkesinin kendisine ait ordusunun bulunduğunu ifade eden Kamalak, orduların küresel emperyalistlerden gelecek olan tehlikeleri önleyecek güçte olmadığını söyledi. "İslam ülkeleri birbirlerini tehdit etmek için ordu besliyor" diyen Kamalak, İslam ülkelerinin elindeki silahların, kendilerini ortadan kaldırmak isteyen küresel emperyalistlerin silahları olduğunu savundu.

 

Kamalak, ABD'nin Arap ülkelerine silah satmayı kararlaştırdığını belirterek, söz konusu İslam ülkelerinin, bu silahları birbirleri için kullanacağını, İslam ülkelerinin birbirlerine düşürülmek istendiğini kaydetti.

 

"KARDEŞLERİMİZ YANLIŞ YAPIYOR"

 

İktidardaki siyasetçilerin, kardeşleri olduğunu ve 'Necmettin Erbakan'ın öğrencileri olduklarını' söylediklerini dile getiren Kamalak, kardeşleri olduklarından şüphelerinin olmadığı siyasetçi kardeşlerinin yanlış yaptığını söyledi.

 

Kamalak, söz konusu kardeşleriyle istikametlerinin farklı olduğunu anlatarak, şöyle konuştu: "İktidardaki kardeşlerimiz, yönlerini Avrupa'ya çevirmiş durumdalar, bizler ise İslam alemine yöneliyoruz. Namazın 12 şartı vardır bunlardan biri de yön farkıdır. 11 şartı yerine getirseniz ama yönünüzü Kabe'ye değilde başka tarafa dönseniz namaz olur mu- Olmaz. İktidar partisi İslam alemine öncülük yapacağı yerde kapitalizmin temsilcisi olan grubun içerisinde yer almaya çalışmakta. Bu kardeşlerimiz, Türkiye'yi Avrupa Birliği'ne sokmak istiyor, biz Avrupa Birliği'ne hayır diyoruz."

 

Kamalak, hedeflerinin Türkiye'yi yaşanabilir bir ülke haline getirmek olduğunu belirterek, "Tarihteki şanlı Türkiye'yi, batıyı örnek alan değil, insanlığa önder olan Türkiye'yi yeniden kurmak istiyoruz. Bunun için de çalışmalar yürütüyoruz" dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
352286612