Tarih: 06.06.2024 16:09

İzmit Belediyesi’nden Çevre ve Temizlik Konusunda Önemli Bilgilendirme

Facebook Twitter Linked-in

Çevre kirliliğinin önüne geçmek ve daha yaşanabilir bir kent oluşturmak amacıyla belirlenen uygulamaların titizlikle takip edilmesi büyük önem taşımaktadır.

HAFRİYATLA ÇEVREYİ KİRLETENLERE CEZA

Vatandaşlarımızın moloz ve hafriyat atıklarını belirli günlerde atacaklarını belediyemize bildirmeleri gerekmektedir. Bu bildirim yapılmadığında veya belirtilen günler dışında atık döküldüğünde cezai işlem uygulanacaktır. Moloz ve hafriyat atığı bildirimleri için vatandaşlarımız 318 00 00 numaralı telefondan veya 90 532 166 41 41 numaralı WhatsApp hattından belediyemize ulaşabilirler.

VATANDAŞLARIMIZIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ

Çevreye duyarsızca ve habersiz şekilde moloz ve hafriyat atığı döktüğü tespit edilen vatandaşlara belediye ekipleri tarafından ilgili yasal konuda cezai işlem uygulanacaktır. İzmit Belediyesi olarak, temiz ve sağlıklı bir çevre için tüm vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz.

Mahalleler İçin Moloz ve Mobilya Alım Günleri içerikte ek olarak verilmiştir. 

Bu düzenlemelerle birlikte İzmit’i daha yaşanabilir ve temiz bir kent haline getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Herkese çevre konusunda duyarlı ve hassas davranmaları için çağrıda bulunuyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
352286612