Tarih: 27.06.2024 11:46

İSO 500’de Gebze Ticaret Odası’nın Gurur Tablosu

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, İstanbul Sanayi Odası’nın her yıl açıkladığı, “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” sıralamasında ülkemiz sanayi ve ticari hayatına yön veren köklü ve güçlü kuruluşlara ev sahipliği yapan Gebze bölgesinden Gebze Ticaret Odası üyesi 70 firmanın yer almasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gebze Ticaret Odası üyesi önemli şirketlerin yer aldığı bölgenin farkını bir kez daha ortaya çıkaran liste ile ilgili GTO Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Türkiye’nin gururu olan sanayi kuruluşlarını ve çalışanlarını tebrik etti. Aslantaş “Gebze Ticaret Odası olarak bizler, bölgemizin kalkınması için 25 bini aşan üye sayımız ile var gücümüzle çalışıyor, firmalarımızın gelişim odaklı büyümeyi gerçekleştirebilmesi adına hizmetlerimizi kesintisiz sürdürmeye gayret ediyoruz.

Üretimin ve ihracatın büyük önem taşıdığından hareketle, kentimiz ve ülkemiz için çalışarak katma değer üreten tüm sanayi kuruluşlarımızı yürekten kutluyor, 70 üye şirketimizin Türkiye’nin En Büyük 500 firması arasında yer almasından gurur duyuyoruz.” dedi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
352286612