Tarih: 05.11.2011 11:23

İl özel İdaresi bütçesi açıklandı

Facebook Twitter Linked-in

İl Genel Meclisinin bütçe görüşmelerinde geçen yıl 56 milyon 794 bin 415 TL olan bütçe, yeni dönem için sadece 2 milyon TL arttırılarak 58 milyon 794 bin TL olarak kabul edildi.Valilik 100. Yıl Salonunda Fahim kılıç başkanlığında gerçekleşen toplantıda sadece 2 gündem maddesi ele alındı. Bütçe görüşmeleri öncesinde CHP’li Mehmet Kaçar, Hereke taş ocağına dökülen zehirli atıklar konusunda tepkisini dile getirerek, “Daha önce de bu mecliste bu sorunu dile getirdim ve sayın valimiz duruma el koydu. Ancak görüyorum ki, döküm işi hala devam ediyor.

 

CHP’li üye İsmet Kanık, İzmit Belediyesi ve diğer belediyelerden kamu kurumlarına gönderilen çalışanların mağdur edildiğini ifade ederek, “Kadrolu çalışanlar norm kadro fazlalığı gerekçesiyle değişik kurumlara gönderildi. Bazıları gittikleri yerde temizlik elemanı olarak çalıştırılıyor. Bu insanlar bir kez daha mağdur ediliyor. Bu kişiler kanun mağduru olmuştur. Emek bu kadar basit harcanmamalıdır” dedi.

 

İl Genel Meclisi Başkanı Fahim kılıç konuyu ilgili vali yardımcısıyla görüşeceğini hatırlatarak, “Bu durum bir ceza olarak algılanmasın. Türkiye genelinde yapılan yasal bir çalışmadır. Kadrosu neyse, insanlar görevlerini o şekilde devam etmelidir” diye konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
352286612