Tarih: 25.06.2024 15:48

Galata'da Lezzet ve Tarihin Buluştuğu Nokta: Abdi Bey

Facebook Twitter Linked-in

Abdi Bey olarak, Anadolu'nun dört bir köşesinden derlediğimiz tariflerle geleneksel lezzetleri modern dokunuşlarla bir araya getirerek misafirlerimize otantik bir deneyim sunuyoruz. Deneyimli şeflerimiz, titizlikle seçtikleri malzemeleri ustalıklarıyla harmanlayarak hazırladıkları tabaklarla tarih ve kültür mirasının benzersiz karışımını sizlere sunuyor.

 

Her gün taze malzemelerle hazırladığımız mezelerimiz ve zeytinyağlı çeşitlerimiz ile başlayıp, enfes çorbalarımız ve lezzetine doyamayacağınız salatalarımız ile devam ediyoruz.

 

Ara sıcaklarımızda ise, İçli Köfte, Ciğer Tava, Tarsus Humus gibi Türkiye’nin çeşitli yörelerinden geleneksel lezzetleri bulabilirsiniz. Her biri özveriyle hazırlanan çeşitli lahmacunlar, pide çeşitleri ve özel tava lezzetlerinden oluşan fırından gelen lezzetlerimiz, damaklarınızı şenlendirecek.

 

Kebap tutkunlarını unutmadık! Adana Kebap’tan Sarımsaklı Beyti’ye, Ciğer Şiş’ten Abdi Bey Şiş’e kadar, en taze malzemelerle hazırlanan kebaplarımız ile keyif dolu bir lezzet deneyimi sunuyoruz.

 

Tatlılarımız arasında ise Havuç Dilim Baklava, Cennet Çamuru, Damla Sakızlı Sütlaç gibi daha birçok çeşit bulunmakta. Her biri emekle hazırlanmış, damakları şenlendirmek için hazırlanan lezzetlerimizi sizlere sunmak için bekliyoruz.

 

Kaliteli hizmet anlayışımızla, misafirlerimizin memnuniyetlerini hep birinci planda tutarız. Abdi Bey’de her anınız özel, her lokmanız bir ziyafet.

 

İletişim Bilgileri

Rezervasyon ve detaylı bilgilendirme için lütfen bizimle iletişime geçin.

 

Adres: Arap Camii Mh, Bankalar Cd. No:21 34421 Beyoğlu/İstanbul (The Galata Istanbul Hotel 

Web: www.abdibeykarakoy.com 

Instagram: https://instagram.com/abdibeykarakoy




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
352286612