Tarih: 22.05.2024 01:30

Firmaların OSGB alanındaki ihtiyaçları

Facebook Twitter Linked-in

İşe giriş belgesinden, işyeri hekimliğine kadar birçok alanda sizlere hizmet sunabilecek Yönetim Akademisi ile iletişime geçerek Bursa firmaları OSGB (Ortak sağlık ve güvenlik birimi) alanında iletişime geçebilirler.

OSGB Nedir?

OSGB bir kısaltma olup Ortak Sağlık Güvenlik Birimi sözcüklerinin bir araya gelmesinden oluşur. Bilhassa Bursa osgb noktasında çok fazla talep olan bir kenttir.

OSGB kuruluşları firmalara iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi sağlayan ve mevzuata uygun bir biçimde çalışan firmalardır. OSGB kuruluşlarında A, B ve C sınıfından iş güvenliği uzmanı bulunur.

OSGB de Kimler Çalışır?

Ortak Sağlık Güvenlik Birimlerinde çalışan üç farklı kesim vardır. Bunlardan ilki tahmin edilebileceği gibi iş güvenliği uzmanı, bir diğeri işyeri hekimi ve son olarak da yardımcı sağlık personelidir. Her birinin kendince bir çalışma biçimi ve görevi vardır. Ayrıca hizmet verilen kurumun çalışma kapsamına göre her birinin çalışma süreleri değişir.

OSGB Hizmetini Kimler Alır?

OSGB hizmetini yeni yasalara göre büyüklüğü ve hizmet türü ne olursa olsun 1 kişiden fazla çalışanı ne olursa olsun almak durumundadır. Eskiden 50 çalışan sınırı varken bugün bu rakam 1 çalışanı olan tüm firmalara getirilmiş durumdadır. Bu sebeple Bursa osgb alanında ihtiyaç artmış olup firmaların hem çalışanlarını hem işletme güvenliğini sağlaması gerekmektedir.

OSGB Hizmet Fiyatları

OSGB hizmet fiyatları için baştan net bir rakam verilebilmesi söz konusu değildir. Bu alanda çalışan her bir firmanın ilgili yasal mevzuatlar kapsamında kendi maliyetleri doğrultusunda belirlemiş olduğu fiyatlar vardır. Bursa osgb fiyatları ve teklifleri için Yönetim Akademisi ile iletişime geçerek sektörün en kaliteli hizmetini ve en uygun teklifini hemen alabilirsiniz.

Bunun dışında verilen hizmetin kapsamı da nihai rakama etki eder. Kimi bu alanda çalışan firmalar sürekli kendileri ile çalışan sadık müşterilerine özel indirimler uygular. Ödemeler ise yıllık ya da yapılan anlaşmaya bağlı olarak aylık olabilir.

OSGB Hizmeti Almanın Doğru Adresi

Eğer siz de OSGB hizmeti alacak iseniz o zaman Yönetim Akademisi bu alanda tüm beklentilerinize yanıt verecektir. Firma başta Bursa olmak üzere tüm bölgede uzman, deneyimli ve profesyonel kadrosu ile kesintisiz hizmet verir. 

Bursa OSGB ve diğer Yönetim, Eğitim, Belgelendirme, ISO gibi hizmetler için Yönetim Akademisi ile iletişime geçebilirsiniz. www.yonetimakademisi.com.tr 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
352286612