Tarih: 16.09.2024 11:19

En Güzel Gecelik Modelleri İçin Feu De Leu

Facebook Twitter Linked-in

İç giyim denilince akla ilk gelen parçaların başında uyurken giyilen giysiler yer alıyor. Kadın giyiminde gecelik kadınların tercih ettiği iç giyim ürünlerinin başında gelir. 

Birçok kadın da kendisini daha özel hissetmek ve daha çekici görünmek için bu giysiyi tercih eder. Ülkemizde de lüks iç giyim denilince akla gelen ilk markalardan olan Feu De Leu markası birbirinden elegance üst segmentte gecelik modellerini eşsiz görünmek isteyen kadınların beğenisine sunuyor.

Sezonun Öne Çıkan Gecelik Modelleri

Marka her sezon trendlere uygun, son moda gecelikler tasarlayarak müşterilerinin karşısına çıkıyor. Her yaşa, her zevke hitap eden gecelik modelleri bulunuyor. Bunlar arasında bu sezon öne çıkan modeller arasında grogren detaylı olanlar, degaje yaka olanlar, desenli olanlar, askılı olanlar, file detaylılar, asimetrik yaka kesimi olanlar, babydoller, tül detaylılar ilk başta söylenebilecek olan modellerdir. Bu modeller içinde kısa boyda ve uzun boyda olanlar da farklı beğenilere hitap eder. Elbette çok farklı renk seçenekleri de mevcuttur.

Kaliteden Ödün Verilmeyen Gecelik Takımları

Markanın gerek gecelik gerek ise gecelik takımı modellerinde üst düzey işçilik ve birinci sınıf kalite kumaş kullanılır. Geceliklerde ağırlıklı kullanılan malzeme viskondur. Saten ise yine bir diğer tercih edilen kumaştır. Marka kaliteden en ufak bir taviz vermez. Tüm gecelikler giyen kadına bambaşka bir hava verir. Uzun yıllar herhangi bir sorun sıkıntı olmadan giyilir.

Alışveriş Yapmanın Güvenilir Adresi

Bu birbirinden güzel ve şık geceliklerden en azından herhangi bir tanesine sahip olmak isteyenler firmanın internet sitesi üzerinden güvenle alışveriş yapabilirler. Siteden alışveriş yapmak daha önce internet üzerinden alışveriş yapmayanlar için bile son derece basit ve kolaydır. 

SSL sertifikası ile korunan site yapılan alışverişler sırasında hiçbir risk içermez. Tek yapılması gereken şey, sitenin sağ üst kısmında yer alan bölümden ücretsiz bir biçimde üye olunduktan sonra kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapılarak alışverişe başlanmasıdır. 

Alışverişlerde vade farksız 4 taksit olanağı vardır. Bunun yanı sıra 900 TL ve üzerine ücretsiz kargo olanağı da mevcuttur. Ayrıca hafta içi saat 16.00 ya kadar sipariş verildiği zaman gecelik aynı gün kargoya verilir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
352286612