Tarih: 25.02.2012 09:47

Derince katilleri yakalandı!

Facebook Twitter Linked-in

16 Şubat günü Derince İbni Sina Mahallesi Piri Reis Caddesinde gelin ve kaynanayı boğazlarını keserek öldüren zanlılar yakalandı.

 

 

Teyze çocukları katil çıktı

 

 

Kocaeli'de büyük infial yaratan korkunç cinayetin faillerinden ikisi Kurt ailesinin yakın akrabası çıktı. İddialara göre evde yüklü miktarda para olduğunu düşünen Mevlüt M. ve Muhammed  M. isimli teyze çocukları yanlarına aldıkları diğer zanlılarla birlikte Güler Kurt ve gelini Hatice Kurt'un evlerinin kapısını çaldı. Herşeyden habersiz kapıyı açan gelin Hatice Kurt gözü dönmüş canilerin niyetini fark edince ellerinden kurtulup yatak odasına kaçtı. Bu sırada eve dalan zanlılardan ikisi gelin Hatice'yi yatak odasında boğazını keserek öldürürken diğer zanlılarda kaynana Güler Kurt'u oturma odasında boğazını keserek öldürdüler.

 

 

Parayı bulamadılar

 

 

Korkunç cinayeti gözlerini kırpmadan işleyen katiller evin altını üstüne getirmelerine rağmen aradıkları parayı bir türlü bulamadılar. Zanlılardan Mevlüt M., Uğur U. ve Murat K. ile ismi açıklanmayan diğer zanlının olayın hemen ardından İstanbul'a kaçtıkları ve 9 gündür polis takibinden kurtulmak için telefon kullanmadan Beyoğlu'nda bir evde saklandıkları öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosunun 5 özel ekibi tarafından yapılan operasyonla zanlılar İstanbul’da kaldıkları evde yakalandı.

 

 

Polisin başarısı

 

 

Derince'de işlenen korkunç cinayetin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri çok titiz bir çalışma yaparak her türlü detayı incelemeye aldı. Bu sırada durumundan şüphe ettikleri Muhammed M.’yi sorguya alan polisler ifadenin ardından Muhammed M’yi salıverdi. Polislerin kendisinden şüphelenmediğini sanan Muhammed M. ardında kendisini 24 saat izleyen polisleri hiç fark etmeden 9 gün geçirdi. Zanlıların yerlerini bu sayede tespit eden cinayet masası dedektifleri gece 02. 00 sıralarında İstanbul Beyoğlu ilçesinde bir eve düzenledikleri baskında 4 şüpheliyi yakaladı. Zanlılar gece 04. 00 sıralarında Kocaeli'ye getirildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
352286612