Tarih: 06.03.2012 11:28

Çalıştıkları yeri soydular!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze’de yaşanan hırsızlık olayında çalıştıkları iş yerini soydukları iddia edilen 3 kişi ve çalanlara yardım eden 2 kişi Gebze Emniyeti tarafından yakalandılar.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi 400 sokakta yaşanan hırsızlık olayında çalıştıkları fabrikada güvenlik görevlisi olarak çalışan 3 kişi ve onlarla birlikte arkadaşları oldukları öğrenilen 2 işi Gebze Emniyeti tarafından yakalandılar.

 

 

 

ÇALDIKLARI EVDE YAKALANDI

 

 

 Alınan bilgilere göre organize sanayideki bir fabrikadan 6 adet LCD TV, 4 adet Notebook ve 3 adet çeşitli modellerde cep telefonu çaldıkları öğrenildi. İş yerinin çalınan malzemelerle ilgili polise verdiği bilgilerden yola çıkan 3 güvenlik görevlisi ve onların 2 arkadaşı evlerine yapılan baskınlarla yakalandılar. Ayrıca zanlıların evlerinde yapılan aramalarda yine değişik yerlerden çaldıkları çeşitli ev eşyalarıyla birlikte elektronik eşyalar ele geçirildi. Gebze Emniyetine getirilen T. Baran, E. Dikdere, M. Ateş, S. Koçoğlu ve İ. Karakaş isimli zanlılar ifadeleri alındıktan sonra mahkemeye sevk edilirken, çaldıkları malzemeler ise tutanakları tutulduktan sonra sahiplerine teslim edildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
352286612