Tarih: 30.09.2024 12:44

Bıyık: ‘Bizim yerimiz her zaman vatandaşımızın yanıdır’

Facebook Twitter Linked-in

Hafta iç ya da hafta sonu mesai kavramı gözetmeksizin Darıcalılarla iç içe olan Başkan Muzaffer Bıyık, “Bizim yerimiz her zaman vatandaşımızın yanıdır” dedi.

Göreve geldiği günden itibaren gönül belediyeciliği anlayışıyla vatandaşlarla samimi diyaloglar kuran ve her fırsatta vatandaşlarla iç içe olmaya özen gösteren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, gece gündüz demeden Darıcalılarla birebir temaslarını sürdürüyor.

HAFTA İÇİ YA DA HAFTA SONU DEMEDEN SAHADA

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, belediyedeki yoğun mesaisine rağmen vatandaşlarla arasındaki bağı koparmamaya özen gösteriyor. Hafta içi ya da hafta sonu mesai kavramı gözetmeden gece gündüz vatandaşların yanında olan Başkan Muzaffer Bıyık, hafta içi ev buluşmalarına ağırlık vererek hasta ve yaşlı ziyaretlerinde bulunuyor ve Darıcalıların hayır dualarını alıyor. Hafta sonu da taziye ve düğün cemiyetlerinde bulunan Başkan Muzaffer Bıyık, vatandaşları acı ve mutlu günlerinde yanlarında olmaya özen gösteriyor.

HER ALANDA HERKESLE İÇ İÇE

Genç yaşlı, kadın erkek 7’den 70’e toplumun bütün kesimleriyle diyalog içinde olan Başkan Muzaffer Bıyık, her alanda herkesle birebir temaslarda bulunuyor. Her pazartesi okullarda bayrak törenine katılan Başkan Muzaffer Bıyık, öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı’nı okuyup iyi dersler temennisinde bulunuyor. Her gün esnaf ziyaretlerini de aksatmayan Başkan Muzaffer Bıyık, ilçeyi ortak akılla yönetmek adına Darıca’daki muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla da istişare toplantılarında bir araya geliyor.

BİZİM YERİMİZ VATANDAŞIMIZIN YANI

Sahada olmayı ve vatandaşlarla iç içe olmayı önemsediğini dile getiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Sahada olmayı, vatandaşlarımızla bir arada olmayı makamda oturmaya tercih ediyorum. Çünkü bizim yerimiz her zaman vatandaşımızın yanıdır. Dün olduğu gibi bugün de bu anlayıştan vazgeçmedik. Toplumun bütün kesimleriyle bir araya gelerek vatandaşlarımızın enerjisinden faydalanıyoruz. Herkesle görüşerek, herkesi dinleyerek ortak noktalarda buluşuyoruz. Bundan sonra da vatandaşlarımızın arasında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
352286612