Tarih: 05.08.2024 19:36

Berkem Ezel “Tam Gaz” Yükseliyor

Facebook Twitter Linked-in

Kısa sürede listelerde yükselen yeni şarkısının klibinde, yönetmen koltuğunda Yunus Can Akın oturuyor. Şarkıcının menajerliğini ise Mesut Tuğrul yapıyor. Şarkının prodüksiyonunda Sora ,Skudas ve White Beatz’in de payı büyük. 

Yeni şarkısı Tam Gaz’ın klibi, sadece 1 haftada 250 bine yakın izlenme almayı başardı. Şarkı ayrıca, Netd Türkçe rap gibi üç listeye girdi ve üçünde de kapak olmayı başardı. Berkem Ezel, konserlerine de tam gaz devam ediyor. 

dış mekan, kişi, şahıs, giyim, taşıt, araç içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

“Mersin’i temsil eden Türk rap şarkıcısı olmaktan gururluyum” diyen ünlü şarkıcı, 14 yıldır rap ile uğraşırken, bir yandan da Rap Night etkinliği ile Mersin’deki gençlere sahne şansı verdiğini ifade ediyor.

Yeni şarkısı Tam Gaz’ın klibinde ona Beritan Yıldız Sıla Yerli , İngiliz ve Enes Şahin eşlik ediyor. Ezel, daha önce Genç Yetenekler sokağın sesi ve Netd Türkçe rap gibi üç listeye girdi üçünde de kapak olmuştu. 

Paradan daha çok saygı kazanmaya önem verdiğini ifade eden ünlü şarkıcı, çocukluğunun raple geçtiğini, bu nedenle daha pek çok şarkıyı müzik severlerin beğenisine sunacağının da müjdesini veriyor. 

Tam gaz Klip -    https://youtu.be/oXFxsihGjXE?si=wqjJ73lDwx_sWYZg

 

Berkem Ezel Kimdir?

giyim, konser, kişi, şahıs, eğlence içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

Mersin’de 2004 yılında dünyaya geldi. Şarkıcı, 14 yıldır rap müzik ile uğraşmaya devam ediyor. İlk solo konserini doğduğu kentte, Mersin’de veren Ezel, kariyerinde hızla yükselmeye devam ediyor. 

Kariyerindeki başarısını “Beni bugünlere getiren, Mersin’de kazanlı Mahallesi’nin beni sahiplenmesidir” diyerek teşekkürlerini ileten Berkem Ezel, yeni müzik çalışmalarına da tam gaz devam ediyor. 

“Yeni ve güzel projeler yolda” diyen şarkıcı, ayrıca  daha önce katıldığı sekiz Street Freestyle yarışmasının hepsinde birinci olduğunu da belirtiyor. 

İşlerine Mesut Tuğrul, Yunus Can Akıl  gibi isimlerle devam edeceğini ifade eden Berkem Ezel, çok yakında yeni konserler ile sevenlerinin karşısına çıkacak. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
G-GBGQR9HF6V