Tarih: 17.02.2020 01:21

Bayi Toplantısı

Facebook Twitter Linked-in

 Yönetmenliğini Bedran Güzel’in yaptığı filmin senaryosu başrolünde yer alan İbrahim Büyükak tarafından yazıldı. İbrahim Büyükak daha önceden Yol Arkadaşım 1 Yol Arkadaşım 2 Doru ve Küçük Esnaf filmlerinde de başrol olarak oynamıştı. İbrahim Büyükak komedi yapmaya öncelikli olarak Yılmaz Erdoğan’ın Çok Güzel Hareketler Bunlar BKM ekibinde yer almıştı.

Bayi Toplantısı Konusu

Uzun bir süreden beri televizyon ekranlarında izlemiş olduğumuz Güldür Güldür ekibinden birkaç kişinin de rol aldığı Bayi Toplantısı 21 Şubat 2020 tarihinde vizyona giriyor. Vizyona girdikten sonra bir çok komedi sever tarafından film izleneceği varsayılan filmin konusu da oldukça fazla dikkat çekici. Oyuncuların geçmişlerine bakıldığında güldürme becerisi bulunan oyuncuların bir araya toplanması filmi komedi açısından biraz daha değerli hale getiriyor.

Filmin içeriğinde; İç Anadolu’dan İstanbul’a gelen üç beyaz eşyacının yaşamlarının büyük bir karmaşaya uğraması konusu yer alıyor. Adem, Sadık ve Namık İstanbul’a gelir gelmez kendilerini büyük bir karmaşanın içinde bulurlar. Bayi Toplantısı izle olarak geldikleri ortamda kendilerini büyük bir soygun planının içinde bulurlar. Bu üç kişi bu soygun olaylarının içinden sıyrılmak için bir birlerine güvenmekten başka çareleri bulunmadığını bir müddet sonra anlarlar. Yapmaları gereken Bayi Toplantısı hakkında yaşadıkları şehre döndüklerinde hiç kimseye Bayi Toplantısı hakkında bilgi vermemeleri gerektiğidir. Bir birini takip eden olaylar zinciri bu filmi çok daha komik hale getirmektedir. Oyuncuların güldürü konusundaki büyük becerisi bu filmde de oldukça fazla hissedilecek gibi görünüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
352286612