Tarih: 20.01.2021 17:14

Avşa Adası Otelleri ve Pansiyonları

Facebook Twitter Linked-in

Adaya özellikle başta İstanbul olmak üzere bütün Marmara bölgesi ve çevre illerden turistler geliyor. Son yıllarda yabancı ülkelerdende adaya gelişler olduğu görülmekte. Avşa Adası otelleri ve Avşa Adası apart ve pansiyon seçenekleri oldukça geniş yapıda olsada son yıllarda yapılan yeni yatırımlarla adada konforlu ve kaliteli otellerinde hizmet vermeye başladığı görülüyor.

Avşa Adasında Hizmet Veren Oteller

Avşa Adası`nda son açılan otellerin hizmet kalitesi ve sunmuş olduğu hizmetlerdede büyük artış görülüyor. Yapılan yeni yatırımlarla ülkemizin ortalamasının üstünde tesislerin hizmet vermeye başladığı görülmekte. Avşa Adası otellerinden bazıları;

Bahar Aqua Resort, Afissia Garden Hotel, Altınkum Tatil Konakları, Yarar Otel, Yaren Otel olarak listelenmektedir. Bu oteller arasından Bahar Aqua Resort hizmet ve kalitesinde öne çıkmaktadır.

Avşa Adası otellerinin gün geçtikçe artan sayısı ile son senelerde konaklama seçimlerinde oteller daha çok ön plana çıkıyor.

 

0-226.jpg

 

Avşa Adası Otel Fiyatları

Avşa Adası otel fiyatları geniş bir yapıda olup çeşitlilik göstermektedir. Adada bulunan kaliteli otellerin sayısının artması ile fiyatlardada artış yaşanmakta. Fiyatlar yinede Türkiye ortalamasının altında olduğu için oldukça makul düzeyde. Çoğunlukla denize sıfır olan veya havuzlu olan otellerde son yıllarda tam pansiyon hizmet verildiğide görülüyor. Avşa otel fiyatları kişi başı 120 TL civarlarında başlamakta. Bu fiyata sadece oda kahvaltı hizmeti alınıyor. Yarım pansiyon kişi başı otel fiyatları ise 150 TL civarlarında. Avşa Adasında her şey dahil oteller bulunmamakta. Oteller 2 yıldızlı olsada 5 yıldızlı otel kalitesinde hizmet sunuyor. Avşa Adasında 5 yıldızlı otel bulunmuyor.

Avşa Adası`nın bu denli revaçta olmasının ana nedeni hiç şüphesizki muhteşem gece hayatı ve harika kumsalları. Adanın dör bir yanında denize girilebilecek onlarca koy ve plajlar bulunuyor. Toplamda 14 adet plajın olduğu Avşa Adasında en meşhur olan plajlar çınar koyu ve altınkum plajı. Ayrıca muhafazakar kadınların girebileceği kadınlar plajıda adada mevcut.

Adayı bir diğer önemli yapan unsur ise gece hayatıdır. Barlar sokağında yer alan birbirinden renkli külüpler ve adanın merkezinde bulunan discolar sabaha kadar eğlencenin adresidir. Ada eğlence anlamında Türkiyede en çok tercih edilen tatil yerlerinden birisidir.

Avşa Adası Marmara bölgesinde Marmara denizinin batısında yer almaktadır. Adaya ulaşım İstanbul Yenikapı ve Bostancı limanlarından yapılmaktadır. Ayrıca Tekirdağ Akport limanındanda adaya feribotlar hareket etmektedir. Anadoludan ise Balıkesirin Erdek ilçesinden ulaşım sağlanmaktadır.

Tüm yönleri ile dört dörtlük bir tatil beldesi olan Avşa Adası uygun fiyatları, muhteşem güzellikteki kumsalları ve eğlenceli gece hayatı ile tüm tatil severlerin beğeneceği bir adadır. Avşa Adasında Otel ihtiyaçlarınız için https://www.avsa-avsa.com Avşa Adası Tatil Rehberi web adresinden yararlanabilirsiniz.

 

2-257.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
352286612