Tarih: 18.06.2024 13:44

39. Kent Bayramlaşması Vali Yavuz’un Katılımlarıyla Gerçekleştirildi

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen bayramlaşma töreni Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz’ın selamlama ve teşekkür konuşmasıyla başlayarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın konuşmalarıyla devam etti.

 

Vali Seddar Yavuz da hitaplarına herkesin Kurban Bayramını tebrik ederek başladı. 

 

Türkiye’ye örnek olabilecek birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en üst seviyeye çıktığı bu şehirde bulunmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Vali Yavuz: “Aziz Milletimizin ve İslam âleminin bayramlarını kutluyor, sağlıkla, sıhhatle ve huzurla nice bayramlar diliyorum. İlimiz, hepinizin bildiği gibi Türkiye’de örnek bir şehirdir. Hem üretimi hem sanayisi hem bilim ve teknolojideki gelişmişliği, diğer taraftan da sosyal bütünleşme ve uyumu en güzel şekilde yansıtan şehirlerimizden bir tanesidir. Şimdi de bu meydanda gördüğünüz gibi gönüller bir, eller bir; hepimiz bu aziz millet ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti için çalışmaya devam ediyoruz. Bir kez daha bayramınızı tebrik ediyorum.” 

 

39. Kent Bayramlaşmasının düzenlenmesinde emeği, katkısı olan herkese teşekkür eden Vali Yavuz, dünyada yaşanan acıların son bulmasını dileyerek: “Bu mübarek günlerin zülüm altında inleyen tüm kardeşlerimize kurtuluş vesilesi olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.” şeklinde sözlerini sonlandırdı.

 

Hitapların ardından bayramlaşma halkası ile Vali Seddar Yavuz ve beraberindeki protokol üyeleri, sıcak havaya rağmen alana gelen sivil toplum kuruluşları, kurum ve kuruluşlar ile 7’sinden 70’ine tüm vatandaşların her biriyle tek tek bayramlaşarak, nice güzel bayramlara daha ulaşabilmelerini temenni ettiler.

 

Kent Bayramlaşması Programına Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra; Kocaeli Milletvekilleri; Veysel Tipioğlu, Cemil Yaman, Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler, Önceki Dönem Milletvekili İlyas Şeker,  Deniz Eğitim ve Öğretim - Garnizon Komutanı Tümamiral Erhan Aydın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Vali Yardımcıları; Ali Ada ve Şenol Kaya, İlçe Kaymakamları,  İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman,  İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt, İlçe Belediye Başkanları, daire müdürleri, Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreter V. Dr. Mustafa Eren, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, oda ve sendika başkanları, Gaziler, siyasi parti il-ilçe temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
352286612