10345,13%1,75
40,07% 0,07
46,85% -0,22
4275,42% 0,22
6833,05% 0,21
Millî Eğitim Bakanlığı ile iş birliği protokolü bulunan 15 Temmuz Derneğiyle gerçekleştirilen toplantıya; 15 Temmuz Derneği Yönetim Kurulu üyesi olan Bakan Yardımcılarından Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Madak, İl Milli Eğitim Müdürümüz Ömer Akmanşen ile 15 Temmuz Derneği Başkanı İsmail Hakkı Turunç ve dernek yöneticileri katıldı.
Toplantıda, 15 Temmuz Derneği tarafından öğrencilere demokrasi ve bağımsızlık bilinci ile millî, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleri kazandırmak ve 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen hain darbe girişiminin unutulmamasını sağlamak amacıyla Türkiye genelinde bugüne kadar yapılan çalışmalar ve gelecek süreçte yapılacak çalışmalar ile iş birlikleri gözden geçirildi. Ayrıca, Bakanlığa bağlı resmî/özel öğretim kurumlarında eğitim gören ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik konulu yapılan yarışmaların (Türk Halk Müziği koro, afiş, slogan, kısa film, resim ve şiir) süreçlerine ilişkin başlıklar ele alındı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.