Tarih: 23.09.2024 16:49

1000' lerce öğrenciye burs

Facebook Twitter Linked-in

Hafta sonu Çayırova' da Çayırova Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen kahvaltı programına Marmara KAISİAD Yönetim Kurulu ve Üyeler katılım sağladı.

Kahvaltıda bir konuşma yapan Marmara KAISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Yalçın;

"Kurulduğumuz günden bu güne kadar 1000' lerce öğrencimize burs sağlayarak eğitim hayatlarına katkıda bulunduk, bulunduğumuz öğrencilerimizin bir kısmı mezun olup işlerinin başına geçtiler, içlerinden doktor olan var, mühendis olan var, savcı olan var, öğretmen olan var.Bu öğrencilerimiz Marmara KAISİAD Gençlik Kollarını kurdular. Bundan ötürü mutlu ve gururluyuz. Burs çalışmalarımız haricinde bölgemizin kalkınması için elimizi taşın altına sokarak istihdam alanları açtık. Binlerce insanımızın iş ihtiyacını karşıladık. Doyduğumuz yerler kadar doğduğumuz yerleride unutmadık ve Kars Sanayi Bölgesinde 5 tane fabrikamızın makina montajına başladık, yine yakın zamana 7 tane fabrikamızın da inşaatına başlayacağız.

Dernek olarak sadece yurt içinde değil yurt dışında da faaaliyetler yürütmeye devam ediyoruz. Geçen ay Sırbistan' da, ondan önce İran, ve bir çok ülkede faaliyet alanları araştırıyoruz. dedi.

Daha sonra üyelere söz hakkı vererek isteklerini dinlediler notlar aldılar.

Yine her sene Sarıkamış'da düzenlenen Geleneksel Kayak Etkinliği için 5 Şubat 2025 tarihine karar alınarak kayıt işlemlerine başlandığı belirtildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
352286612