Tarih: 08.12.2025 12:15
Başkan Akın’dan, Suat Salgın’a geçmiş olsun ziyareti
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; AK Parti İlçe Başkanı Betül Akın, yere düşüp bacağı kırılan bölgenin İİhlas Haber Ajansı Ayvalık Muhabiri Suat Salgın'a yönelik "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu.
Beraberinde; ilçe yöneticisi Aytül Hoşbakan ve Zeynep Dizdar ile Salgın'ın evine giden Betül Akın, lise yıllarındaki okul arkadaşını içinden geçtiği kötü günlerde yalnız bırakmadı.
Lise yılları başta olmak üzere Ayvalık'ın sorunlarının konuşulduğu samimi ve sohbet dolu ziyaretin ardından sosyal medyasından açıklamalarda bulunan Gazeteci Suat Salgın, hatırlanmanın son derece güzel bir duygu olduğunu dile getirdi.
Her şeyden önce okul arkadaşı olan AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Betül Akın'ın yanı sıra kendisine telefonla ulaşan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ak Partili Meclis Üyesi Eşref Uslu'ya yakın ilgilerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Salgın, önümüzdeki günlerde olacağı ameliyat öncesinde, kendisine yönelik gerçekleştirilen moral motivasyonu için Akın ve Aydemir'e teşekkür etti.
Orjinal Habere Git
— HABER SONU —