Gayrimenkul Hukukunda Uzman Büroların Avantajları

Gayrimenkul hukuku, gayrimenkul mülkiyeti ve bu mülkiyetle ilişkili haklar ve yükümlülükleri düzenleyen bir hukuk dalıdır.

Yat Tatili

Ege'nin Lüksünde Unutulmaz Bir Tatil:

Yetişkin Sohbet Platformu

Platformumuzda bulunan sohbetodalari farklı ilgi alanlarına sahip yetişkinlerin bir araya gelip ortak konularda sohbet etmelerine olanak tanır.

BlackCard ve BcCoin: %5000 Değer Artışıyla Dikkat Çekiyor

Bitmek bilmeyen bir projenin ardından, BlackCard Kredi Kartı ve BcCoin Tokenı, son 30 gün içinde dikkate değer bir değer artışı yaşadı.

Yakınları tarafından evinde ölü bulundu

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 76 yaşındaki şahıs, yakınları tarafından yaşadığı evde ölü bulundu.

Kartepe’de toprak sanata dönüştü

Kültür ve Turizm Bakanlığı Somut Olmayan Kültürel Miras Taşıyıcısı Çiğdem Eroğlu’nun "İç içe" seramik sergisi, Kartepe Belediyesi’nin desteği ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Sürdürülebilir Sanat Kadın Kooperatifi Tarihi Kapanca Sokak’ta açılıyor

İzmit Belediyesi öncülüğünde 7 kadının bir araya gelerek kurmuş olduğu Sürdürülebilir Sanat Kadın Kooperatifi (SUSAKO), 10 Mayıs Cuma günü saat 14.00’te Tarihi Kapanca Sokak’ta açılıyor

Fen İşleri ekiplerinden hummalı çalışma

Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yapılan planlama ve ilçe sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda, Çayırova genelinde hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor.

İzmit Belediyesi, sağlıklı yaşam yürüyüşünde anneleri unutmadı

İzmit Belediyesinin geleneksel sağlıklı yaşam yürüyüşü organizasyonu bu sefer Anneler Günü kapsamında gerçekleşti. Ekipler yürüyüşe katılan kadınlara karanfil takdim etti

KOCAELİ TÜBİTAK 2202 BİLİM OLİMPİYATLARINDA İLK BEŞTE

KOCAELİ TÜBİTAK 2202 BİLİM OLİMPİYATLARINDA İLK BEŞTE

Öğretmenler şiddete dur dedi! "Sessiz kalmayı reddediyoruz"

İstanbul’da okuldan atılan bir öğrencinin okul müdürünü öldürmesinin ardından öğretmen sendikaları iş bırakma kararı aldı. Eğitim Gücü Sen Sendikası, Kocaeli Valiliği'nin önünde şiddette dur dedi.

Olağanüstü maça Olağanüstü ilgi!

Satılan bilet sayısı 30 bine dayandı. Stat 34 bin kişilik. Kalan biletler de yarın bitecek gibi görünüyor.

Başkan Büyükakın’dan Kocaelispor’a moral ziyareti

Trendyol 1. Ligi 3. sırada bitirme yolunda cumartesi günü Sakaryaspor ile karışılacak Kocaelispor’a, Başkan Büyükakın moral ziyaretinde bulundu

Kurbanlıklar görücüye çıkıyor

Başiskele Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde küçükbaş ve büyükbaş hayvan satışı yapacak satıcılar için ‘Kurbanlık Hayvan Satış Yeri’ hazırladı, kurbanlıklar görücüye çıkmaya başladı.

İzmit Belediyesi, 19 Mayıs’a gençlerle hazırlanıyor

İzmit Belediyesi, İzmit Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Kocaeli Üniversitesi öğrenci kulüplerinin temsilcileri 19 Mayıs etkinlikleri üzerine fikir alışverişinde bulundu.