Başkan Ömeroğlu’ndan 19 Mayıs mesajı

Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayımladığı mesaj ile gençliğin bayramını kutladı.

Engelsiz Bahar Şenliğinde Engeller Aşıldı

Büyükşehir Belediyesi 10-16 Mayıs Engelliler Haftasına yönelik Seka Kamp alanında Engelsiz Bahar Şenliği düzenledi.

Başkan Çiftçi’den 19 Mayıs mesajı

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Sağlığın için dikkat et; Sivrisinekler durgun sularda ürer

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi halk sağlığının korunması amacıyla sivrisineklerle mücadele çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Billur İplik Ürün Çeşitleri

Billur İplik, yılların tecrübesi ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarıyla dikiş ipliği sektöründe öne çıkan bir marka olmuştur.

Vali Yavuz Başkanlığında "Tasarruf Tedbirleri" Görüşüldü

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Tasarruf Tedbirleri konulu 2024/7 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi kapsamında Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, kurum müdürleri ve valilik birim amirleri ile topla

GEBZE BAYRAM ÇÖREĞİ TOBB’DA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Gebze Ticaret Odası olarak üyelerimizin ticari hayatına sunduğumuz katkılar yanında bölgemizin kültürel mirasının korunması, gelecek nesillere aktarımı ve bu yolla turizm hareketliliğini arttırmak adına ciddi ve etkin çalışmalar

Başkan Büyükgöz’ün 19 Mayıs Tebrik Mesajı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Marmaray'da intihar! Kendini raylara bırakan kadın yaşamına son verdi

Marmaray'da bir acı olay daha yaşandı. Kadıköy Ayrılık Çeşmesi Marmaray istasyonunda bir kadın, kendini trenin altına atarak canına kıydı. Feci olay nedeniyle Marmaray seferleri 1 saat kadar durduruldu.

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş'tan ilk açıklama

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan ilk açıklama geldi.

Yaşam Döngüsü Değerlendirmesi (LCA): Çevresel Etkilerin Analizi ve Sürdürülebilirlik İçin Bir Araç

Yaşam Döngüsü Değerlendirmesi (LCA), modern endüstriyel süreçlerin ve ürünlerin çevresel etkilerini anlamak ve yönetmek için önemli bir araç olarak öne çıkıyor.

Gebze Belediye Başkan Yardımcıları ve müdürleri nihayet belli oldu! Yeni dönemin yönetim kadrosu kriz yarattı

Gebze Belediyesinde büyük merak konusu olan ve bir türlü açıklanmayan yeni dönemin yönetim kadrosu belli oldu. Liste tepkilere neden oldu.

İzmit’in eniştesi, Erkan Yolaç vefat etti

Türk televizyon tarihinin önemli isimlerinden, ‘Evet-Hayır’ yarışmasıyla uzun yıllar ekranlarımıza konuk olan Erkan Yolaç(89) tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Tarımsal Üretim Bahçesi’nde yazlık sebze üretimi başladı

İzmit Belediyesi, Durhasan Mahallesi’nde yer alan Tarımsal Üretim Bahçesi’nde yazlık sebze fidelerini toprakla buluşuyor

Bakan Işıkhan'dan emeklilere net mesaj

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, emekliler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Işıkhan, "Emeklilerimizin hayat kalitesini artıracak, arz odaklı hizmetlerle dinamik bir yapıya kavuşturuyoruz." dedi